Casper Janebrink

Partillepojken Casper Janebrink har fått många hjärtan att brinna på dansgolven i och med sin framgångssaga i Arvingarna. Nu är nu mer än redo att fira sommaren med dig i BingoLottos Sommarkväll med sin programledarkollega Agneta Sjödin!

casper-janebrink-sommarkvall-2021-programledare-bingolotto-450x300.jpg

CASPER JANEBRINKS KARRIÄR – STÄNDIGT I RAMPLJUSET

Med en något självklar väg i livet föddes Casper 1970 rakt in i dansbandsvärlden. Med en pappa som Dennis Janebrink, Flamingokvintettens basist sedan bandets start 1960, är det kanske inte så förvånande att han, tillsammans med bandet Arvingarna skulle ta den svenska dansbandseliten med storm.

ARVINGARNA – STARTSKOTTET TILL ATT BLI FOLKKÄR

Att namnvalet på det nystartade dansbandet blev just Arvingarna är inte heller det förvånande, eftersom samtliga bandmedlemmars fäder var medlemmar i dansbanden Streaplers och Flamingokvintetten. Arvingarna blev ett vinnande koncept som under åren har blivit ett utav våra mest folkära dansband genom tiderna! Casper har tillsammans med Arvingarna en gedigen meritlista efter ett helt liv i rampljuset som resulterat i 18 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen, två grammisar, Diggiloo-turneér och egna krogshower. Till det kan adderas ett femfaldigt medverkande i Melodifestivalen, varav en resulterade i en vinst med låten ”Eloise” som ledde bandet rakt in på en sjundeplats i Eurovision Song Contest. 

CASPERS ÄVENTYR

Mannen med ständig full fart framåt har tidigare vikarierat i BingoLotto och kan dessutom stoltsera med att ha medverkat i ”Fångarna på fortet” hela fyra gånger. Vi har även sett honom som körledare i tv-programmet ”Körslaget” 2011 och som vinnare av programmet ”Stjärnornas stjärna” 2018.

UNDERHÅLLAREN SOM BJUDER PÅ SIG SJÄLV

Familjefadern Casper är numera bosatt i Floda utanför Göteborg, och är nu, precis som då, en riktig entertainer som bjuder på sig själv. Det är inte föga förvånande att han har drygt 30 000 följare på Instagram. Här får du följa med Casper på semester, i köket och på gymmet. Och som följare av Casper kan vi lova att du alltid kommer att ha en underhållande stund, för Casper är en man som verkligen bjuder på sig själv på ett hjärtligt sätt, ständigt med glimten i ögat.

Tillbaka till BingoLottos programledare