Casper Janebrink

Partillepojken Casper Janebrink har fått många hjärtan att brinna på dansgolven i och med sin framgångssaga i Arvingarna. Nu är han redo att fira sommaren med dig i BingoLottos Sommarkväll 2022 med sin programledarkollega Agneta Sjödin efter debuten i BingoLottos sommarkväll förra året tillsammans.

casper-janebrink-sommarkvall-2021-programledare-bingolotto-450x300.jpg

CASPER JANEBRINKS KARRIÄR – STÄNDIGT I RAMPLJUSET

Med en något självklar väg i livet föddes Casper 1970 rakt in i dansbandsvärlden. Med en pappa som Dennis Janebrink, Flamingokvintettens basist sedan bandets start 1960, är det kanske inte så förvånande att han, tillsammans med bandet Arvingarna skulle ta den svenska dansbandseliten med storm. Casper har tidigare varit programledare för BingoLottos sommarkväll 2021, och sommaren 2022 tar han tillsammans med Agneta Sjödin åter över rodret igen. Och även innan det har du möjlighet att se Casper Janebrink aktuell tillsammans med Arvingarna i den nya satsningen ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan”.

ARVINGARNA – STARTSKOTTET TILL ATT BLI FOLKKÄR

Att namnvalet på det nystartade dansbandet blev just Arvingarna är inte heller det förvånande, eftersom samtliga bandmedlemmars fäder var medlemmar i dansbanden Streaplers och Flamingokvintetten. Arvingarna blev ett vinnande koncept som under åren har blivit ett utav våra mest folkära dansband genom tiderna! Casper har tillsammans med Arvingarna en gedigen meritlista efter ett helt liv i rampljuset som resulterat i 18 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen, två grammisar, Diggiloo-turneér och egna krogshower. Till det kan adderas ett femfaldigt medverkande i Melodifestivalen, varav en resulterade i en vinst med låten ”Eloise” som ledde bandet rakt in på en sjundeplats i Eurovision Song Contest. 2019 var det dags för Melodifestivalen igen med låten "I Do" som är skriven av ingen mindre än Nanne Grönvall, Mikael Karlsson, Casper Janebrink och Thomas Johansson. Och 2021 sjöng Arvingarna fram till en nionde placeringen med "Tänker inte alls gå hem".

CASPERS ÄVENTYR

Mannen med ständig full fart framåt har tidigare vikarierat i BingoLotto och kan dessutom stoltsera med att ha medverkat i ”Fångarna på fortet” hela fyra gånger. Vi har även sett honom som körledare i tv-programmet ”Körslaget” 2011 och som vinnare av programmet ”Stjärnornas stjärna” 2018. Det är inte konstigt att Casper har blivit en stark person bland publiken med 19 album, guld och platinautmärkelser, och dessutom tre Grammisvinster i ryggen tillsammans med Arvingarna.

UNDERHÅLLAREN SOM BJUDER PÅ SIG SJÄLV

Casper är numera bosatt i Floda utanför Göteborg, och är nu, precis som då, en riktig entertainer! Det är inte föga förvånande att han har drygt 47 000 följare på Instagram. Här får du följa med Casper på semester, i köket och på gymmet. Och som följare av Casper kan vi lova att du alltid kommer att ha en underhållande stund, för Casper är en man som verkligen bjuder på sig själv och älskar en fredagsbeer!

Tillbaka till BingoLottos programledare