Stefan Odelberg

Stefan Odelberg hade medverkat i BingoLotto ett flertal gånger innan han klev in i rollen som ordinarie programledare, både som gäst och vikarie. Debuten som ordinarie programledare gjorde han under hösten 2020, som en del av BingoLottos nya programledarduo tillsammans med Lotta Engberg.

Stefan Odelberg - en av BingoLottos programledare

Stefan Odelberg föddes den 29 juni 1974 i Göteborg. Han är en svensk entertainer, komiker och sedan augusti 2020 programledare för BingoLotto tillsammans med Lotta Engberg.

Stefan Odelbergs magiska karriär

Stefan Odelberg inledde sin karriär som illusionist 1995, då han med en egen magishow turnerade bland skolor i Göteborg. Stefan arbetade även många år som showartist på Cabaret Lorensberg där han under sitt sista år, 2001, satte upp Stefan Odelberg show. Efter framgången med Stefan Odelberg show satte han upp showen It's magic, somäven den spelades inför fulla hus. 2011 medverkade Stefan i tv-programmet Fenomen, i vilket han chockade både deltagare och tittare genom att trolla bort sig själv från programmet, något som dessvärre ledde till att han diskvalificerades. 

Programledare och underhållare

Stefan startade sin programledarkarriär år 2003 då han ledde tv-programmet Semestercharmören, i vilket han under en sommar reste runt i ett somrigt Sverige och skojade, charmade och trollade med semesterfirande svenskar. Utöver detta har Stefan medverkat i flertalet tv-program såsom Prat i kvadrat, Allsång på Skansen och Go'kväll.

Stefan Odelberg har dessutom sedan 2013 satt upp en egen talkshow  En talk talk show. En scenshow fylld med överraskningar, intervjuer, musik, magi och humor.

BingoLotto var inte heller något helt nytt för Stefan när han började som programledare, då han både medverkat i programmet som gäst och som vikarierande programledare. Läs om första gången Stefan skulle vikariera i BingoLotto här!

Sedan hösten 2020 är han en av de ordinarie programledarna för BingoLotto. 

Fem snabba med Stefan

Vilken är din favorit...

...idrott
När det kommer till idrott jag kan titta på via tv så säger jag fotboll. Men är det en sport jag kan se live, på plats, då väljer jag handboll!

...maträtt
Det är väldigt enkelt för min del, det är midsommarmat! Sill, potatis och allt annat gott som man får äta på midsommar!

...musik
Det går inte att välja. Jag är en allätare när det kommer till musik. Hiphop, pop eller rock – jag lyssnar på mycket.

...film
Jag är en filmfantast, så jag skulle vilja välja tre filmer. Den första är Old School med Will Ferrell, den är fruktansvärt rolig. Sen väljer jag Con Air som bjuder på grymt bra action och slutligen säger jag Strul med Björn Skifs som är klassisk svensk underhållning.

...spel i BingoLotto
Det mest spännande spelmomentet i BingoLotto tycker jag är Bilduellen, det är ett riktigt bra spel!

 

Tillbaka till BingoLottos programledare