Jackpotten

Jackpotten är inringningsmomentet där du får välja på 20 luckor och där du antingen vinner 20 000 kr, 25 000 kr, 30 000 kr eller Jackpotten som växer vecka efter vecka!

Spelmomentet Jackpotten i programmet BingoLotto som alla med en lott kan vinna om man ringer till programmet

Garanterat 20 000 kr - som kan bli mycket mer!

Jackpotten är spelet som är en mix utav de tidigare spelen Jackpotchansen och Rubb och Stubb. Likt Jackpotchansen så finns det en "räknare" som fyller på Jackpotten med högre och högre belopp vecka för vecka, och likt Rubb och Stubb så får man som spelare välja på luckor där kontantbelopp gömmer sig bakom. i Jackpotten finns det 20 stycken luckor att välja mellan. Bakom fyra av dem finns vinstsumman 20 000 kr, bakom elva stycken finns vinstsumman 25 000 kr, bakom fyra 30 000 kr, och bakom en gömmer sig Jackpotten. 

Jackpotten startar alltid på 100 000 kr och höjs för varje vecka den inte går ut. När Jackpotten väl har gått ut till en lycklig vinnare så startas allting om och Jackpottens vinstbelopp är åter tillbaka på 100 000 kr. 

Detta spel är ett så kallat inringningsmoment vilket innebär att det räcker med att du har en Bingolott, så har du rätt att ringa in till programmet för att ha chans på denna fantastiska vinst!

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?