Rebecka Karlsson

Melodifestivalenaktuella Rebecka Karlsson debuterade redan som åttaåring i tv-programmet Talang och har sedan dess medverkat i en rad tv-produktioner. Nu gästar hon BingoLottos studio den 10 mars.

REBECKA KARLSSON

Svenska sångerskan Rebecka Karlsson föddes år 2000 i Helsingborg och gjorde sin tv-debut som åttaåring i TV4:s Talang, ett program hon även deltog i 2014 vilket resulterade i en semifinalplats. Debutsingeln Ghost Flower släpptes i juli 2014 och var den officiella låten för HBTQ-festivalen Pride Ung i Stockholm. Rebecka var även en av deltagarna i talangrogrammet Idol 2016 där hon tog sig hela vägen till final och slutade på en andraplats, tätt efter Liamo.

Rebecka har även varit med i Melodifestivalen. Redan 2018 körade hon bakom Jessica Andersson, men deltog under våren 2019 med sitt eget bidrag Who I am, vilket tog henne till andra chansen där hon tyvärr åkte ut. 

Den 10 mars, kl. 18 i TV4, gästar Rebecka Karlsson BingoLotto!

Vill du se Rebecka Karlsson live i BingoLotto? Boka plats i BingoLottos publik här.

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna på Spotify nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Saga LudvigssonFrida Green | Malou Prytz | Camilla Hedström | Klara Hammarström | Eva Jumatate

Tillbaka till artistsidan

Rebecka Karlsson

Who i am