Camilla Hedström

Efter att ha golvat såväl juryn som publiken i årets upplaga av ”Talang” ser den musikaliska framtiden bländande ljus ut för Camilla Hedström. Den 10 april 2022, kl. 18.00, gör vi plats för henne i rutan då hon äntrar BingoLottos scen!

Camilla Hedström

Att Camilla är en fena på såväl pianospel som att bemästra olika typer av genrer är vid det här laget ett känt faktum. Redan innan hon klev in på scen och levererade en riktig pangaudition till ”Talang” 2022 hade hon imponerat stort på en av jurymedlemmarna – nämligen Bianca Ingrosso.

”Blomstertid”

Det var i juli 2021 Bianca Ingrosso släppte sin version av sommarvisan ”Blomstertid”, som genast blev en megasuccé. Kort därefter dök Camillas egen jazzvariant av Biancas version upp på Instagram – vilket hedrades och gillades av såväl Bianca själv som av tusentals andra.

Finalist i Talang 2022

Med en underbar version av Tommy Körbergs ”Stad i ljus” och en lika hyllad tolkning av Molly Sandéns ”Nån annan nu” var finalplatsen i den stora talangtävlingen tillika programsuccén given för Camilla. Väl i final gav hon sig på Darins ”En säng av rosor”, som fick stående ovationer av Bianca Ingrosso och fantastiska lovord från både David Batra och Sarah Dawn Finer.

Montreux Jazz Voice Competition

Med tanke på Camillas lysande karisma och otroliga scennärvaro är det föga förvånande att hon varit finalist i en musiktävling tidigare. 2014 blev hon, av hundratals sökande från 40 olika länder, utvald till att tävla mot åtta andra finalister i Montreux Jazz Voice Competition på jazzfestivalen i Montreux, som varje år har närmare 300 000 besökare!

Den 10 april 2022, kl. 18.00 i TV4, gästar Camilla Hedström BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 22 maj bjuder vi in till ännu en miljontät afton i BingoLotto! Duttar du till dig en bil, en drömresa eller kontanter i massor? Klättrar du hela vägen på stegen eller får du en färgrik upplevelse i FärgFemman?

Camilla Hedström

Stad i ljus