Midsommarbingo & Sommarkväll

30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och BingoLotto sommaren lång. Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

2021 är ett jubileumsår för Folkspel – föreningslivets eget lotteribolag – och BingoLotto. 30 fantastiska år, med uppemot 17 miljarder i överskott till landets föreningar och organisationer, ska givetvis uppmärksammas.

Historiskt har BingoLotto tagit semester efter vårens avslutande sändning för att vara tillbaka i slutet av augusti.

Så blir det inte den här gången.
Så blir det inte i år.
Så vi ska fira.

Premiär för BingoLottos Midsommarbingo

Festen startar med en tre timmar lång direktsändning på midsommarafton med Lotta Engberg och Stefan Odelberg som programledare i härlig sommarmiljö.

Lotta Engberg:
– Det kommer att bli en klassiker tror jag. Detta att spela bingo på Midsommarkvällen. Istället för att plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren.
– Midsommar är den absolut bästa högtiden som jag kan relatera till så det ska bli jättekul att få fira midsommar med hela svenska folket, säger Stefan.

Här kan du läsa mer om BingoLottos Midsommarbingo

BingoLottos Sommarkväll – bingo hela sommaren

Efter midsommarkvällen är det dags för två andra profiler att över.
– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer BingoLotto hela sköna och långa sommaren, lovar Casper, programledare för nya BingoLotto Sommarkväll.

Som Arvingarnas frontman kommer att leda tillsammans med TV-profilen Agneta Sjödin.
– Vi har under en lång tid upplevt ett starkt önskemål från tittare och lottköpare om att fortsätta med BingoLotto under hela sommaren. Det kommer vi att tillgodose i år under namnet BingoLottos Sommarkväll, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef på Folkspel.

Programmet kommer att sändas söndagar från 4 juli, (20.00-21.30) i TV4 och hela vägen fram till att det ordinarie BingoLotto har sin höstpremiär 29 augusti.
– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda det som så många saknat. Vi kommer självklart att bjuda på bingospel, men också spännande gäster, högklassig underhållning och kanske ett och annat grilltips. Dessutom det perfekta slutet på en sommarvecka, fortsätter Mikael Kjellström.

I sommarupplagan kommer Agneta Sjödin och Casper Janebrink att ta med oss och produktionen ut från studion i Gamlestans Fabriker till somrig västkustmiljö med kvällssol, hav, strand och bryggor som kuliss. Till en doft av tång och salt som kommer att gå rakt igenom rutan.

Här kan du läsa mer om BingoLottos Sommarkväll

Fakta: Midsommarafton & Sommarkväll med BingoLotto

Fredag 25 juni, 20.00-23.00: Midsommarafton med BingoLotto
Söndag 4 juli: 20.00-21.30: BingoLottos Sommarkväll
Söndag 18 juli, 20.00-21.30: BingoLottos Sommarkväll
Söndag 25 juli, 20.00-21.30: BingoLottos Sommarkväll
Söndag 1 augusti, 20.00-21.30: BingoLottos Sommarkväll
Söndag 8 augusti, 20.00-21.30: BingoLottos Sommarkväll
Söndag 15 augusti, 20.00-21.30: BingoLottos Sommarkväll
Söndag 22 augusti, 20.00-21.30: BingoLottos Sommarkväll
---
Söndag 29 augusti, 18.00-20.00: Höstpremiär för BingoLotto