Fira påsk med BingoLotto!

Påsken är en av våra mest firade högtider och en tradition som sträcker sig flera hundra år bak i tiden. Och traditionerna kring själva påskfirandet är många och rymmer allt från påskkärringar till påskägg, och inte minst Påskbingo! För på påskdagen anordnar BingoLotto, tillsammans med dig, påskens mysigaste hemmakväll. En kväll fullproppad med påskgodis i form av spännande gäster, fantastiska musikframträdanden och så klart massor av bingo.

Påskbingo – viktigt för klubbar och föreningar

BingoLottos Påskbingo är precis som Uppesittarkvällen och Nyårsbingot en viktig kväll för Sveriges föreningar, klubbar, förbund och organisationer då de får överskottet från all lottförsäljning. När du köper en bingolott till Påskbingot bidrar du med andra ord till att föreningarna får växa och frodas samtidigt som du får en extra härlig påsk tillsammans med oss på BingoLotto! Kanske är det just din bingolott som BingoLottos generösa påskhare har spridit tur över i form av miljonvinsten eller en ny bil?

BINGOLOTTOS PÅSKBINGO 

Påsken är en högtid man ofta firar tillsammans med sina nära och kära! Och vad passar bättre än en riktigt mysig dag i soffan på påskdagen med chans att vinna miljoner genom att få bingo på något av kvällens tre bingospel? Är du ensam hemma, kom ihåg – du spelar med oss – så vi spelar tillsammans!

VAD KAN JAG VÄNTA MIG I BINGOLOTTOS PÅSKBINGO?
Vår storkväll på påskdagen är påskens stora hemmakvällEn kväll fylld av påskgodis, då vi spelar tre bingospel och en mängd olika gäster och artister tar plats både på scen och i vår soffa. Vi utlovar en kväll med mycket underhållning, skratt och så klart bingo! Under kvällen kommer vi spela flera spännande spelmoment och fira våra glada vinnare! På vår sajt kan du som vanligt köpa digitala bingolotter till Påskbingot, oavsett om du vill spela på en enkel- eller dubbellott. Du kan även välja att köpa dina digitala bingolotter via BingoLottos app. Kvällens hålltider kan du ta del av här!

KAN JAG STÖTTA MIN FAVORITFÖRENING GENOM ATT KÖPA BINGOLOTTER?
Ja, det kan du! Har du en speciell förening som du brinner lite extra för kan du antingen välja att köpa en fysisk lott direkt av föreningen eller köpa digitala lotter via din favoritförenings länk. 

VILKA ARTISTER KOMMER ATT DYKA UPP UNDER PÅSKBINGOT?
Är du nyfiken på vilka artister som kommer uppträda under Påskbingot så kan du läsa allt om dem på vår artistsida. Och du, håll utkik här på b
ingolotto.se – vi brukar alltid smyga in lite extra tävlingar i påskägget!