BingoLottos Påskbingo

BingoLottos Påskbingo – påskens stora hemmakväll. En kväll fylld av bingospel, musikalisk underhållning och din chans att vinna miljoner!

Fira påsk med BingoLotto!

Påsken är en av våra mest firade högtider och en tradition som sträcker sig flera hundra år bak i tiden. Och traditionerna kring själva påskfirandet är många och rymmer allt från påskkärringar till påskägg, och nu även Påskbingo! För på påskdagen anordnar BingoLotto, tillsammans med dig, påskens mysigaste hemmakväll. En kväll fullproppad med påskgodis i form av spännande gäster, fantastiska musikframträdanden och så klart massor av bingo. 

Påskbingo – viktigt för klubbar och föreningar

BingoLottos Påskbingo är precis som Uppesittarkvällen och Nyårsbingot en viktig kväll för Sveriges föreningar, klubbar, förbund och organisationer då de får överskottet från all lottförsäljning.

BINGOLOTTOS PÅSKBINGO 
Påsken är en högtid man ofta firar tillsammans med sina nära och kära! Och vad passar bättre än en riktigt mysig dag i soffan på påskdagen med chans att vinna miljoner. Är du ensam hemma, kom ihåg – du spelar med oss – så vi spelar tillsammans! 

Vår storkväll på påskdagen är påskens stora hemmakvällEn kväll fylld av påskgodis, då vi spelar fyra bingospel och en mängd olika gäster och artister tar plats både på scen och i vår soffa. Vi utlovar en kväll med mycket underhållning, skratt och så klart bingo! Under kvällen kommer vi spela flera spännande spelmoment och fira våra glada vinnare! På vår sajt kan du som vanligt köpa digitala bingolotter till Påskbingot, oavsett om du vill spela på en enkel- eller dubbellott.

Har du en speciell förening som du brinner lite extra för kan du antingen välja att köpa en fysisk lott direkt av föreningen eller köpa digitala lotter via din favoritförenings länk. 

Är du nyfiken på vilka artister som kommer uppträda under Påskbingot så kan du läsa allt om dem på vår artistsida. Och du, håll utkik här på bingolotto.se – vi brukar alltid smyga in lite extra tävlingar i påskägget!