Vinster i BIngoLotto

BingoLotto är det vinnande söndagsnöjet! Varje vecka har du chans att kamma hem otroliga vinster. Bara under ett enda program lottas det ut ca 50 000 olika typer av vinster. Du kan vinna direkt på bingoraderna under bingospelen, på dragningar av serie- och lottnummer eller genom att ringa in till programmet. Ringer du in till programmet har du dessutom chansen att få spela på Färgfemman.

I BingoLotto kan du vinna allt ifrån en ny bingolott, mat, bilar från Volkswagen, resor med Tui och kontanter. Det finns även vinster såsom heminredning, hemelektronik och fritidsartiklar. I vårt populära finalspel kan du vinna upp till 3 miljoner kronor! Under Bingolottos storkvällar så som Uppesittaren och nyårsbingo finns det ännu fler vinster att ta del av.

Färgfemman

Får du bingo kan du ringa in till programmet och få chansen att spela på något av alla våra vidarespel. Färgfemman är vårt i särklass mest populära spel i programmet. Vinster från 5 000 kr i varor upp till 1 miljon kronor i kontanter ligger gömda bakom 25 luckor, fördelade på fem färger.

Den som spelar får öppna luckor fram tills det att samma färg öppnats två gånger. Då är spelet slut och de vinster som öppnats ”på vägen” får behållas. Undantaget är i det fall luckan med 1 MILJON öppnas. Då avslutas spelet direkt. Utöver storvinsten kan du bland annat vinna heminredning, mat, resor och bilar.

Varje färg representerar en vinstkategori:
Röd – bilar och kontantvinster upp till 1 miljon kronor
Lila – hemelektronik, Allt till köket och kläder
Grön – mat
Blå – resor
Gul – heminredning, fritid och smycken

TFK: "Sverigelotten fungerar bra!"

Trollhättans FK är fotbollslaget som använder överskottet från sin försäljning av Sverigelotter till material och när lagen ska iväg på cuper.

Läs mer om Trollhättans arbete med Sverigelotten här!

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Vinnare i BingoLotto

Mer än 50.000 vinnare varje vecka. Är du en av dem?

Till BingoLottos vinnare

Ny på Bingo online?

Vi bjuder dig på 100 kr extra att spela Bingo online för. Hämta din extra hundring idag!

Läs mer

Bli Prenumerant nu!

Just nu får du 6 extra Bingolotter
när du tecknar prenumeration!

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu