Alexandra Zazzi

Hon är den forna Robinson-vinnaren som sedermera tog klivit in i det gastronomiska finrummet. Den 25 juni, kl. 20.00 i TV4, bjuder Alexandra Zazzi på godsaker i BingoLottos Midsommarbingo!

Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi började med att servera hamburgare i Kungsträdgården i Stockholm, fortsatte på en krog i New York och driver numera restaurangen La Stazione hemma i Göteborg. Hon är en flitigt anlitad tv-kock, matskribent, föreläsare, kokboksförfattare och seminariearrangör.
Till hennes digra CV hör fyra kokböcker: ”Zazzis mat”, ”Sunt med Zazzi” och ”Zazzis pasta”. Hon är också en återkommande krönikör och matskribent i till exempel Matmagasinet och Göteborgs Posten.

Därutöver har hon varit programledare för flera tv-program, bland andra ”Köket” i TV4, ”Meny” i Sveriges Radio P1 och varit reporter i ”Spårlöst försvunnen” på TV3.

Som konferencier och moderator kan man se henne på många olika scener med återkommande uppdrag på till exempel Bokmässan i Göteborg.

Alexandra är till hälften italienare och bär med sig två olika kulturer ”jag kan vara passionerat galen och samtidigt svenskt lugn”. Alexandra älskar att prata mat.
 
Den 25 juni, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Midsommarbingo!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

MIDSOMMARBINGO!

Du har väl inte missat att du i år har en ny tradition att se fram emot? Fyra bingospel, magisk underhållning och strålande vinster! Missa inte BingoLottos Midsommarbingo den 25 juni, kl. 20.00 i TV4!