Louise Johansson

Louise Johansson slog igenom som den första vinnaren av Sveriges Mästerkock och har sedan dess etablerat sig bland Sveriges kockelit och i det gastronomiska finrummet. Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

Louise Johansson

Förutom att driva företaget Taste by Louise har hon arbetat på flera finkrogar såsom Salt & Sill, Upperhouse och VRÅ i Göteborg. Hon har skrivit flera kokböcker, lagar mat i TV tillsammans med sin son Ludde, och är utbildad sommelier. 2019 gick Louise till final i Årets Kock. Idag är hon en flitigt anlitad matstylist och håller en populär cook-along på Instagram.

Louises matlagning grundar sig i den svenska husmanskosten, men bjuder alltid på en välkryddad twist. Hennes devis är att mat ska vara enkel att tillaga, beredas på bra råvaror, vara både visuell och hållbar och – givetvis – smaka väldigt gott!

Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

KÖP BINGOLOTT!

Vill du spela om 7,5 miljoner kronor och samtidigt bidra med växtkraft till Sveriges föreningar? Det är därför vi finns till. Och för att det är riktigt kul med bingo, såklart! Säkra din lott nu, för din chans att förvandla fantasi till verklighet den 23 januari!