Louise Johansson

Louise Johansson slog igenom som den första vinnaren av Sveriges Mästerkock och har sedan dess etablerat sig bland Sveriges kockelit och i det gastronomiska finrummet. Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

Louise Johansson

Förutom att driva företaget Taste by Louise har hon arbetat på flera finkrogar såsom Salt & Sill, Upperhouse och VRÅ i Göteborg. Hon har skrivit flera kokböcker, lagar mat i TV tillsammans med sin son Ludde, och är utbildad sommelier. 2019 gick Louise till final i Årets Kock. Idag är hon en flitigt anlitad matstylist och håller en populär cook-along på Instagram.

Louises matlagning grundar sig i den svenska husmanskosten, men bjuder alltid på en välkryddad twist. Hennes devis är att mat ska vara enkel att tillaga, beredas på bra råvaror, vara både visuell och hållbar och – givetvis – smaka väldigt gott!

Läs om Louise Johanssons medverkan i BingoLottos Sommarkväll och hennes kärlek till köket här!

Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

SOMMARKVÄLL!

Söndagen den 3 juli klockan 19.30 är det äntligen premiär för BingoLottos Sommarkväll! Ett somrigt bingo direkt från Askims camping med underhållning, musik i världsklass och så klart massor av bingo!