Louise Johansson

Louise Johansson slog igenom som den första vinnaren av Sveriges Mästerkock och har sedan dess etablerat sig bland Sveriges kockelit och i det gastronomiska finrummet. Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

Louise Johansson

Förutom att driva företaget Taste by Louise har hon arbetat på flera finkrogar såsom Salt & Sill, Upperhouse och VRÅ i Göteborg. Hon har skrivit flera kokböcker, lagar mat i TV tillsammans med sin son Ludde, och är utbildad sommelier. 2019 gick Louise till final i Årets Kock. Idag är hon en flitigt anlitad matstylist och håller en populär cook-along på Instagram.

Louises matlagning grundar sig i den svenska husmanskosten, men bjuder alltid på en välkryddad twist. Hennes devis är att mat ska vara enkel att tillaga, beredas på bra råvaror, vara både visuell och hållbar och – givetvis – smaka väldigt gott!

Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

MIDSOMMARBINGO!

Du har väl inte missat att du i år har en ny tradition att se fram emot? Fyra bingospel, magisk underhållning och strålande vinster! Missa inte BingoLottos Midsommarbingo den 25 juni, kl. 20.00 i TV4!