Louise Johansson

Louise Johansson slog igenom som den första vinnaren av Sveriges Mästerkock och har sedan dess etablerat sig bland Sveriges kockelit och i det gastronomiska finrummet. Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

Louise Johansson

Förutom att driva företaget Taste by Louise har hon arbetat på flera finkrogar såsom Salt & Sill, Upperhouse och VRÅ i Göteborg. Hon har skrivit flera kokböcker, lagar mat i TV tillsammans med sin son Ludde, och är utbildad sommelier. 2019 gick Louise till final i Årets Kock. Idag är hon en flitigt anlitad matstylist och håller en populär cook-along på Instagram.

Louises matlagning grundar sig i den svenska husmanskosten, men bjuder alltid på en välkryddad twist. Hennes devis är att mat ska vara enkel att tillaga, beredas på bra råvaror, vara både visuell och hållbar och – givetvis – smaka väldigt gott!

Läs om Louise Johanssons medverkan i BingoLottos Sommarkväll och hennes kärlek till köket här!

Den 18 juli, 1 augusti och 15 augusti, kl. 20.00 i TV4, gästar hon i BingoLottos Sommarkväll!

Relaterade gäster i BingoLotto

Alexandra Zazzi | Tina Nordström | Zeina Mourtada | Andréa Brändström | Josefine Pagander | Wichudaporn | Catarina König

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!