Tina Nordström

Folkkär som få och en levande legend inom den kulinariska världen, som i över 20 års tid och med äkta glädje har visat svenska folket hur delikat mat kan lagas på ett roligt och okomplicerat sätt. Lördag den 23 december 2023, kl. 19.30 i TV4, ser vi Tina Nordström i köket på BingoLottos Uppesittarkväll!

Tina Nordström

Det var efter att Tina Nordström deltagit i Årets kock 2000 som hon snabbt blev ett välkänt, glatt ansikte på TV – inte minst i Nyhetsmorgon, där hon medverkade som kock vid ett flertal tillfällen. Det stora genomslaget fick hon dock i matlagningsprogrammet ”Mat”, som hon ledde tillsammans med Tomas Tengby under hela sju säsonger. Det var under denna tid Tinas signifikanta uttryck ”Jättegott!” tog vid, som många förmodligen känner igen. Programmet blev en succé och med sin förmåga att visa upp hur man lagar riktigt god mat på ett lättförståeligt sätt och sin oerhört varma personlighet blev Tina ”Mat-Tina” med hela svenska folket!

Den ständigt aktuella kocken

Efter sin medverkan i "Mat" har Tina aldrig slutat vara aktuell. Hon har bland annat varit programledare för matprogrammet ”New Scandinavian Cooking”, varpå hon utsågs till ”Årets Svenska Kvinna” av SWEA 2006 för sin insats kring att förmedla kännedom om Sverige och svensk matkultur runt om i världen. Hon har även medverkat i produktioner för olika matprogram, skrivit hela 16 kokböcker och programlett ”Sveriges yngsta mästerkock” och TV-serien ”Tina i fjällen”. 2008 dansade hon dessutom rakt in i TV-tittarnas hjärtan i succéprogrammet ”Let’s Dance” och vann hela tävlingen.

"Hela Sverige bakar"

Under hösten har Tina återigen synts i rutan då hon för sjunde året har programlett "Hela Sverige bakar". Tillsammans med parhästen Johan Östling har hon spridit positiv energi till såväl deltagare som TV-tittare i det populära programmet, som i år fick en ny inspelningsplats i form av Ulriksdals slott i Solna.

Den 23 december, klockan 19.30 i TV4, har vi det stora nöjet att låta Tina Nordström ta plats i BingoLottos väldoftande julkök i BingoLottos Uppesittarkväll!

 

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

Relaterade gäster i BingoLotto

Louise Johansson | Alexandra Zazzi | Zeina Mourtada | Andréa Brändström | Josefine Pagander | Wichudaporn | Catarina König

Tillbaka till artistsidan

Köp Uppesittarlotter

Säkra din lott till hela Sveriges julmys!

KÖP LOTT
Tina Nordström

Uppesittarkvällen 2021 - Best of Tina