Tina Nordström

Folkkär som få och en levande legend inom den kulinariska världen, som i över 20 års tid och med äkta glädje har visat svenska folket hur delikat mat kan lagas på ett roligt och okomplicerat sätt. Torsdag den 23 december 2021, kl. 19.30 i TV4, gästar vår allas Tina Nordström rimstugan i BingoLottos Uppesittarkväll!

Tina Nordström

Det var efter att Tina Nordström deltagit i Årets kock 2000 som hon snabbt blev ett välkänt, glatt ansikte på TV – inte minst i Nyhetsmorgon, där hon medverkade som kock vid ett flertal tillfällen. Det stora genomslaget fick hon dock i matlagningsprogrammet ”Mat”, som hon ledde tillsammans med Tomas Tengby under hela sju säsonger. Det var under denna tid Tinas signifikanta uttryck ”Jättegott!” tog vid, som många förmodligen känner igen. Programmet blev en succé och med sin förmåga att visa upp hur man lagar riktigt god mat på ett lättförståeligt sätt och sin oerhört varma personlighet blev Tina ”Mat-Tina” med hela svenska folket!

Den ständigt aktuella kocken

Efter sin medverkan i "Mat" har Tina aldrig slutat vara aktuell. Hon har bland annat varit programledare för matprogrammet ”New Scandinavian Cooking”, varpå hon utsågs till ”Årets Svenska Kvinna” av SWEA 2006 för sin insats kring att förmedla kännedom om Sverige och svensk matkultur runt om i världen. Hon har även medverkat i produktioner för olika matprogram, skrivit flera kokböcker och programlett ”Hela Sverige bakar” och TV-serien ”Tina i fjällen”. 2008 dansade hon dessutom rakt in i TV-tittarnas hjärtan i succéprogrammet ”Let’s Dance” och vann hela tävlingen.

"Sveriges yngsta mästerkock"

I nuläget är Tina verksam som programledare för matlagningsprogrammet ”Sveriges yngsta mästerkock”, vilket hon har varit sedan 2014.

Den 23 december, kl. 19.30 i TV4, har vi det stora nöjet att låta Tina Nordström ta plats i rimstugan då hon gästar BingoLottos Uppesittarkväll!

 

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade gäster i BingoLotto

Louise Johansson | Alexandra Zazzi | Zeina Mourtada | Andréa Brändström | Josefine Pagander | Wichudaporn | Catarina König

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

På lördag den 3 juni, klockan 20:00 i Sjuan, väntar ännu en afton med BingoLotto! Spela till dig en bil, drömresan eller en hög med kontanter! Du sitter väl inte lottlös på lördag?

Tina Nordström

Uppesittarkvällen 2021 - Best of Tina