Josefine Pagander

Med en häpnadsväckande känsla för smak och form har Sveriges bästa unga bagare – Josefine Pagander – etablerat sig som en kolhydrat-konstnär av rang. Den 31 december, kl. 20.00 i TV4, bjuder hon på godsaker i BingoLottos Nyårsbingo!

Josefine Pagander

21-åriga Josefine Pagander utbildade sig på bagari- och konditoriprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla. Med en uppenbar kreativ ådra, en makalös hantverksskicklighet och spetsig känsla för såväl smak som form, är Josefine redan en av Sveriges absolut främsta inom branschen. Tidigare i år deltog Josefine i den 30:e upplagan av SM för unga bagare, som gick av stapeln i mitten av mars. Till följd av en enorm kreativ höjd kröntes här Gerlesborgsdottern Josefine till Sveriges bästa unga bagare!

Det här känns helt galet! Det har varit otroligt häftigt och utvecklande att vara med i tävlingen, så att nu vinna alltihop betyder jättemycket. Jag är fortfarande i början av min karriär, så det här blir ett kvitto på att det jag gör håller hög nivå. Det här ger mig ytterligare vingar att vidareutvecklas – men först ska jag fira, berättar Josefine.

Till vardags jobbar Josefine på Leijon Stenugnsbageri i Uppsala och väntas framgent ta stora steg mot att etablera sig i det absoluta toppskiktet inom branschen.

Söndagen den 31 december 2020, kl. 20.00, välkomnar vi Josefine Pagander till BingoLottos Nyårsbingo!

KÖP BINGOLOTT!

Den 12 december seglar bingoskutan vidare, med Stefan bakom rodret. I lasten har han en rejäl skatt, i form av bilar, resor och kontanter till ett värde av 7,3 miljoner kronor! Vad lägger du beslag på?