Andréa Brändström

Efter att ha briljerat stort och vunnit ”Hela Sverige bakar” 2017 kan hon idag titulera sig som egenföretagare, bakboksförfattare, programledare och bakkreatör. Den 14 augusti 2022, kl. 19.30 i TV4, ser vi Andréa Brändström i BingoLottos Sommarkväll!

Andréa Brändström

Hennes stora dröm om att få jobba med att glädja andra genom sina bakverk har de senaste åren blivit verklighet för Andréa Brändström, då hon 2017 gjorde braksuccé med sina otroliga tårtor och bakverk i TV4:s ”Hela Sverige bakar”. Efter att gång på gång ha visat prov på sin talang stod det slutligen klart att Andréa vunnit den stora hemmabagartävlingen, vilket satte startskottet för en helt ny karriär inom de söta degarnas värld. Både bakningen och tävlingsinstinkten har funnits hos Andréa i många år. Som 7-åring började hon träna gymnastik och blev så småningom elitgymnast, vilket byggde upp en målmedvetenhet och en tävlingsinstinkt som enligt egen utsago aldrig kommer att försvinna. Intresset för bakning kom ännu tidigare och personen som lade grunden för det är ingen mindre än Andréas mormor, som hon dessutom bodde granne med under uppväxten i Jönköping.

Många järn i elden

Utöver att driva sin egen verksamhet där Andréa håller i event och workshops samt tar emot beställningar på personliga bakverk har hon de senaste åren medverkat i flera TV-program, varit programledare för TV-serien ”Festligare Fika med Andréa” och släppt bakboken ”Från fika till fest”, vilket var en del av vinsten i ”Hela Sverige bakar”. Många av bokens recept kommer från Andréas mamma, moster, farmor och inte minst mormor – hennes största inspirationskälla. Nu drömmer Andréa om att en dag få öppna sin egen ”Fikeria” – en dröm som inte känns alls avlägsen för den fenomenala bakkreatören.

Den 14 augusti 2022, kl. 19.30 i TV4, ger vi vårt varmaste välkomnande till Andréa Brändström då hon gästar BingoLottos Sommarkväll!

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Relaterade gäster i BingoLotto

Louise Johansson | Alexandra Zazzi | Tina Nordström | Zeina MourtadaJosefine Pagander | Wichudaporn | Catarina König

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?