Anders & Putte

Med tänkvärda texter och svängiga melodier gjorde Anders Lundin och Lars In de Betou sig kända för alla barn som musikduon Anders & Putte under 90-talet. Den 21 november 2021, kl. 18.00 i TV4, ger vi plats åt Anders & Putte i rutan då de äntrar BingoLottos scen!

Anders & Putte

Du har förmodligen hört en och annan av de klassiska låtarna om olika känslor från den populära 90-talsserien ”Gretas TV-program Show!” med Greta In de Betou i huvudrollen. Låtarna, som framförs av den spralliga musikduon Anders & Putte och som med roliga och finurliga texter berättar om hur det är att vara sur, rädd, nöjd och mer därtill, fick enorm uppskattning under flera år. Texterna är skrivna av Anders Lundin medan Lars In de Betou står för musiken.

Grammis för Årets barnalbum

De första de albumen blev Grammisnominerade. 2004 blev duon inte bara nominerade till det ärofyllda priset, utan fick då äntligen ta emot en Grammis i kategorin Årets barnalbum. Albumet, som är Anders & Puttes fjärde, heter ”Mycket känsliga bitar” och rymmer låtar som ”Gråt inte Dracula”, ”Jättemätta Henrietta” och ”Du ska få min gamla cykel när jag dör”.

Återupptäck musiken

Nu har du möjlighet att väcka nostalgin och kanske till och med föra vidare musiken till nästa generation då alla de gamla, klassiska musikvideorna släpps på kanalen Barngalaxen på YouTube. Den 21 november, kl. 18.00, kommer Anders & Putte dessutom till BingoLotto och river av några av sina mest älskade låtar!

 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Roger Pontare | Drängarna | Svenne Rubins | Thomas Järvheden | Torsson | Brandsta City Släckers | Markoolio | Nordman

Tillbaka till artistsidan