Andrea Hegard

Artist, låtskrivare, kreatör och entreprenör. Epiteten är lika många som begåvningen är stor. Den 23 december, kl. 18.00 i TV4, äntrar stjärnskottet Andrea Hegard scenen i BingoLotto!

Andrea Hegard

Andrea har jobbat med musik i många år, men först nu har hon hittat hem i genren country/country pop. Året 2020 har för Andrea inneburit hårt jobb i studion för att nå den, för henne, ultimata ljudbilden. Nu är hon rustad och redo för nästa steg, mot underhållningsbranschens största scener.

”Home by Christmas”

Med värme, coolhet och elegans tar Andra Hegard med oss på en drömsk jul. Låten heter ”Home by Christmas” och är skriven av legendarerna Anders Hansson och Sharon Vaugn. ”Home by Christmas” släpptes den 13 november.

Söndagen den 13 december 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Andrea Hegard till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

I BingoLottos 30-årsjubileum, den 23 oktober, spelar vi fyra bingospel och kröner 30 extra miljonärer! Dessutom får vi besök av våra tidigare programledare och flera artister i världsklass! Vad väntar du på? Säkra din lott nu!

Andrea Hegard

Home by Christmas