Clara Klingenström

Med en röst som klingar lika vackert som namnet antyder, står det unga stjärnskottet Clara Klingenström på tröskeln till den svenska musikscenens finrum. Den 6 september, kl. 18.00 i TV4, utlovas skönsång och hoppfulla toner då hon äntrar scenen i BingoLotto!

Clara Klingenström

Clara Klingenström, uppvuxen på Gotland, är i skrivande stund tveklöst att betrakta som en av Sveriges klarast lysande stjärnskott inom, den alltid lika levande, popgenren. I rollen hon axlar som låtskrivare har Clara i synnerhet uppmärksammats för hennes nakna, ärliga och anknytningsbara texter.

Förra sommaren gjorde hon tv-debut med sin musik på Lotta på Liseberg med låten “Ensam i en stad”, som har spelats fler än 150 000 gånger på Spotify. Framträdandet innebar ett betydelsefullt genombrott och Clara hyllades flitigt och frekvent för sin prestation.

Sommarminnen

Nu är Clara aktuell med sin fjärde singel och P4 Hit ”Sommarminnen”, som släpptes den 5 juni tidigare i år. Låten är skriven och producerad tillsammans med David Zacharias Lindgren, och har redan spelats fler än 100 000 gånger på Spotify.

Jag ville göra en hoppfull låt som man blir glad och peppad av, berättar Clara.

Söndagen den 6 september 2020, kl. 18.00, välkomnar vi stjärnskottet Clara Klingenström till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

 

Tillbaka till artistsidan

Månadsfinal!

Den 27/9 bjuder allas vår Lotta in till en strålande septemberfinal! Hela 8,3 miljoner kronor i vinstpotten och schlagerdrottningen Linda Bengtzing samt popmästaren Anton Hagman på scen!