The Real Group

The Real Group är a cappella-gruppen som de senaste decennierna varit banbrytande inom sin genre och turnerat världen runt. Den 13 maj 2023, klockan 18:00 i Sjuan, ser du dem live i BingoLotto!

The Real Group är en a cappella-grupp som bildades 1984 av fem före detta elever i Adolf Fredriks Musikklasser. Gruppen har inspirerats av och förvaltat arvet från de klassiska a cappella-grupperna Swingle Singers och King’s Singers, men har också brutit ny mark inom genren och utvecklat sin egen stil. Medlemmarna komponerar egen musik och rör sig inom flera genrer som klassisk körmusik och visa till jazz och pop.

Gruppen släppte sin första skiva 1987 och har sedan dess producerat och släppt en hel drös CD-skivor och DVD-skivor. Efter starten tog det inte lång tid innan gruppen uppmärksammades internationellt och är idag att ses som en av hörnstenarna i modern a cappella. Gruppen har anordnat och producerat flera vokalgruppsfestivaler i bland annat Seoul i Sydkorea och i Sverige.

År 1993 deltog The Real Group i Povel Ramels Knäpp igen-revy och 2002 fick gruppen Povel Ramels Karamelodiktstipendium.

Gruppens medlemmar har bytts ut under åren och idag består den av Axel Berntzon, Clara Fornander, Daniele Dees, Joanné Nugas och Johannes Rückert Becker.

Den 13 maj 2023, klockan 18:00 i Sjuan och på TV4 Play, välkomnar vi The Real Group upp på BingoLottos scen!

Relaterade artister i BingoLotto

Dad Harmony | The High Society | Jamie Meyer & Göteborg Gospel | Secret Service | Nike Sellmar | Sissel Kyrkjebø | Lisa Nilsson | Sarah Dawn Finer 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt.

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?