The High Society

Inspirerade av The Rat Pack med Frank Sinatra i spetsen bjuder The High Society på sång och underhållning i sann Hollywood-anda. På påskdagen den 9 april 2023, klockan 18:00 i TV4, ser du dem live i BingoLottos Påskbingo!

The High Society består av vännerna, artisterna och sångarna Rennie Mirro, Karl Dyall och Joachim Bergström och drivs av en kärlek till The Rat Pack och deras odödliga musik. Gruppen, eller snarare kanske fenomenet, The Rat Pack, uppstod i början av 1960-talet då Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Dean Martin, Peter Lawford och Joe Bishop spelade in filmen Oceans 11 i Los Angeles. Dagarna tillbringade de med inspelningarna och på kvällarna uppträdde gänget på The Sands. Det var ett gäng kompisar som gjorde vad de älskade och var allra bäst på – sjunga, dansa, skratta, umgås och skämta med varandra på ett sätt som alltid fick publiken att känna sig delaktig och som en del av festen.

Det är denna tradition och anda som The High Society vill föra vidare. Alla tre – Rennie, Karl och Joachim – är alla stora fans av The Rat Pack och älskar att sjunga och underhålla. Detta gör de tillsammans med ett fem- eller sjumannaband och skapar en härlig och fartfylld show med klassiska låtar.

Rennie Mirro

Rennie har många strängar på sin lyra och har jobbat som bland annat dansare, musikalartist och skådespelare. Han gjorde en av sina första teaterroller i Sagoprofessorn 1982 och har följt upp den med en imponerade rad roller, bland andra som Don Lockwood i Singin’ in the rain, Nick i Flashdance the musical och Chino i West Side Story. Under många år var han också anställd som dansare på Kungliga Baletten.

Rennie tilldelades Guldmasken 2005 för sin medverkan i Grease på Göta Lejon. Han sommarpratade 2018 och 2022 kom han på tredje plats i TV-programmet Masked Singer.

Karl Dyall

Karl inledde sin karriär som dansare, främst inom streetdance där han var något av en företrädare när dansstilen började etablera sig i Sverige. Han blev svensk mästare i breakdance 1984 och var en av originalmedlemmarna i dansgruppen BouncE. Musikaldebuten gjorde Karl i Fantomen på Scalateatern i Stockholm och har sedan dess spelat i en lång rad produktioner som West Side Story, Cabaret och Othello. 1992 tilldelades han Guldmasken för huvudrollen i Fame.

Karl har också gjort flera skådespelarinsatser, bland andra som Emilio i Rederiet och rösten till anden i Aladdin i versionen från 2019.  

Joachim Bergström

Joachim är även han en välmeriterad musikalartist och skådespelare. Han har medverkat i många uppsättningar på Göteborgsoperan och Malmö Opera, Skönheten & Odjuret, The Rocky Horror Show, Hair och Carmencita Rockefeller för att nämna några.

Han har spelat in två soloalbum och tilldelades Monica Zetterlund-stipendiet 2010.

På påskdagen den 9 april 2023, klockan 18:00 i TV4, kommer The High Society och bjuder på sång och underhållning, missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Relaterade artister i BingoLotto

The Mamas | Eva Rydberg & Ewa Roos | Malena Ernman | Nassim Al Falkir | John Lundvik | Brandsta City Släckers | Loa Falkman | Markoolio | Hasse Andersson | Tommy Körberg | Sarah Dawn Finer | Peter och Bruno | Dad Harmony  

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

The High Society

Medley