Liamoo

Ända sedan han slog igenom som vinnare av Idol 2016 har han visat prov på sina musikaliska begåvningar gång på gång. Tillsammans med Klara Hammarström är han nu aktuell med den stämningsfulla jullåten ”Make a Wish”. Torsdag den 23 december 2021, kl. 19.30 i TV4, kommer Liamoo och Klara Hammarström till BingoLottos Uppesittarkväll!

LIAMOO

Efter att ha vunnit svenska folkets hjärtan och kammat hem vinsten av Idol 2016 har framgångssagan bara fortsatt för Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen. Debutsingeln tillika vinnarlåten ”Playing With Fire” har idag spelats över 8 miljoner gånger på Spotify. Att Liamoo är en artist med flera ess rockärmen är ett faktum och han har sedan genomslaget släppt låtar inom ett flertal olika genrer så som pop, hiphop och R&B. 2018 släpptes hans första EP, som han både skrivit och producerat själv med stöd av bland andra Anton Malmberg Hård Af Segerstad. Samma år gästade han dessutom DJ-stjärnan John De Sohns stora hitlåt ”Forever Young”, som i dagsläget har svindlande 93 miljoner spelningar på Spotify!

Framgångarna i Melodifestivalen

Att 2018 var ett riktigt guldår för Liamoo råder det inga tvivel om. Utöver den egenskrivna EPn och det minst sagt lyckade samarbetet med John De Sohn var detta även det första året som Liamoo var med och tävlade i Melodifestivalen. Från deltävlingen i Göteborg tog han sig direkt vidare till final med låten ”Last Breath”, som han själv varit med och skrivit. Det hela slutade med en sjätteplats följt av hela 12 miljoner spelningar på Spotify och stora radioframgångar. Året därpå, 2019, återvände han till Melloscenen tillsammans med artisten Hanna Ferm. ”Hold You”, som är namnet på duettlåten, blev en riktig succé som slutligen hamnade på en ärofylld tredjeplats i finalen.”Hold You” har idag nått imponerande 18,6 miljoner spelningar på Spotify. Även Liamoo förmodas dyka upp som en av de tävlande i Melodifestivalen 2022!

Make a Wish

Liamoo och Klara Hammarström är just nu aktuella med den stämningsfulla julduetten ”Make a Wish”. Den 23 december, kl. 19.30 i TV4, får vi njuta av den fina låten när Liamoo och Klara Hammarström gästar BingoLottos Uppesittarkväll!

 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Vill du spela om 7,5 miljoner kronor och samtidigt bidra med växtkraft till Sveriges föreningar? Det är därför vi finns till. Och för att det är riktigt kul med bingo, såklart! Säkra din lott nu, för din chans att förvandla fantasi till verklighet den 23 januari!