Anton Hagman

Redan som tolvåring gjorde Anton dundersuccé på YouTube där hans videos har visats hundratusentals gånger. Idag är han en fullfjädrad artist, som har framtiden för sig. Den 27 september, kl. 18.00 i TV4, äntrar han BingoLottos scen!

Anton Hagman

Han är Västerås-sonen som skapade sig ett namn redan vid 12 års ålder, då han gjorde stor succé på Youtube. Sedan dess har Anton tagit stora kliv för att etablera sig på såväl den svenska som den internationella musikscenen – och detta med stor framgång. Trots en stark kärlek till hemstaden Västerås har Anton de senaste åren turnerat land och rike runt och på sin resa tagit plats många stora scener. Hans musik har strömmats miljontals gånger och år 2017 innebar ett klart uppsving i Anton karriär, då han äntrade Melodifestivalens scen med låten ”Kiss You Goodbye” – ett framträdande som belönade honom med en plats i finalen. 

Förra året valde Anton att axla rollen som Danny i musikalklassikern ”Grease” och tog därmed ytterligare ett stort steg för att bredda sin redan oerhörda kompetens i underhållningsbranschen. Musikalen spelades inför fullsatta salonger hela hösten och våren 2021 beger han sig åter ut med succémusikalen på Sverigeturné.

”Ingen annan”

Tidigare denna månad, den 4 september, utgav Anton en ny singel med titeln ”Ingen annan”. Låten, med sitt moderna pop-sound, har mottagits varmt av en entusiastisk publik.

Söndagen den 27 september 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Anton Hagman till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Ben Mitkus | Frans | Liamoo | Omar Rudberg | Tusse | Emil Assergård | Boris René | Krister Classon | Bröderna Rongedahl

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Anton Hagman

Ingen annan