Ett magiskt och festligt påskägg med vinster för 24 miljoner

BingoLottos BingoBerra BingoBerra 2022-04-08

Lasse Stefanz, Sean Banan, fantastiska ”panelhönor” och vinster för 24 miljoner. Påskens stora bingofest på påskdagen är som ett gigantiskt ägg fyllt med vinster och underhållning för alla åldrar.

– Och så kan det bli ett och annat påskinspirerat trick, säger magikern Stefan Odelberg, som leder oss genom kvällen tillsammans med Lotta Engberg.

Påskens stora bingofest blir samtidigt starten på en tre veckor lång bingofest, då alla som får bingo och kommer fram till Lotta och Stefan får chansen att öppna en lucka på världens största BingoLottobricka. Där finns 75 vinster med allt från bilar, resor, hemelektronik- och kontantvinster upp till 1 miljon.

Påsktrick med Odelberg

Dessutom flaggar Stefan Odelberg för att det kan bli trolleri även den här påskdagen. Förra året gästades vi ju av hans trollkarlskollega, Talangvinnaren Johan Ståhl. Och känner vi Stefan rätt så har han ett ess i rockärmen, eller kanske en kanin i hatten. Själv är han en aning förtegen, men flaggar för att det kan bli något matinspirerat.
– Jag funderar på något med ägg och sill. Eller kanske pyttipanna..., säger han kryptiskt. Stefan, som när det gäller påskmaten, för egen del fokuserar mest på just sillen och potatisen. Men framför allt är den stora höjdpunkten för honom att få bjuda alla på en riktigt trevlig kväll, tillsammans med Lotta.
– För mig är påsken väldigt mycket barnens högtid, säger Stefan.

BingoLottos programledare Stefan Odelberg i kostym i BingoLottos studio

Sean Banan showar loss

Så vad passar väl bättre då än att ha familjefavoriten Sean Banan på scenen? Med klassiker som ”Skaka Rumpa”, ”Sean den förste banan” och ”Copacabanana”, där de två sistnämnda snabbt blev klassiker i Melodifestivalen 2012 och 2013. Vad Sean Banan hittar på under påskdagen återstår att se, men räkna med att det blir full fart med mycket show och dans! Sean Banan, som själv jobbat som danslärare och koreograf, släppte nyligen låten ”Svensson Style”, med sköna steg. Så kanske är det dags för oss alla att lära oss några nya steg mellan de fyra bingospelen och vinster för 24 miljoner?

Artisten och komikern Sina Samadi med artistnamnet Sean Banan

Lasse Stefanz bjuder upp

Svängigt blir det även när Lasse Stefanz bjuder upp till påskdans. Sedan starten för 55 år i Kristianstad har Olle Jönsson & Co blivit en institution i musikbranschen. Och det är ingen tillfällighet att de är Nordens största dansband, som efter de slopade restriktionerna nu har en fullmatad almanacka under våren och sommaren. Publiken har längtat efter att få ta ut svängarna ordentligt igen. Lasse Stefanz har gästat BingoLotto många gånger förut – och räkna med att det kommer att svänga lika taktfast som alltid.

Dansbandet Lasse Stefanz

Svar på kluriga frågor

Förutom fyra bingospel, vinstfyrverkeri, musik och magi, så kommer vi den här kvällen också att få svar på några av de klurigaste frågorna som har med just påsken att göra. Härliga Carin Da Silva och Pia Johansson kommer att fördjupa sig i påskens traditioner och kanske äntligen kunna ge svar på den eviga frågan: Vilket kom först, hönan eller ägget? Välkommen till påskens stora bingofest för hela familjen!

Här kan du läsa mer om BingoLottos Påskbingo!

Text: Erik Torstensson
Foto: Johan Hultman

Tillbaka till bloggen


Arkiv