Pia Johansson

Med en bred repertoar inom flera av Sveriges mest hyllade TV-serier och humorprogram har hon med åren etablerats som en av våra mest folkkära TV-personligheter. Den 17 april 2021, kl. 18.00 i TV4, gästar Pia Johansson BingoLottos Påskbingo!

Pia Johansson

Folkkära Pia Johansson, för många känd som rösten i ”Halv 8 hos mig” då hon agerade kommentator i programmet mellan 2014 och 2017, kan helt klart titulera sig som en person med många ess i rockärmen. Utöver TV- och radiounderhållare är hon även verksam som skådespelare, komiker, programledare, föreläsare och moderator. Hon föreläser regelbundet inom retorik, kreativitet och kroppsspråk och fick 2011 ta emot Stora retorikpriset. Dessutom är hon utbildad intuitionsbaserad terapeut.

Pias medverkanden i kända filmer och TV-program

Listan över de filmer och TV-produktioner som Pia har medverkat i är både lång och imponerande. Hon har bland annat varit programledare för dokumentärserien ”Barn till varje pris?” och matlagningsprogrammet ”Här är ditt kylskåp” och haft rollen som Madame Maximes röst i den svenskdubbade versionen av ”Harry Potter och den flammande bägaren”. Pia har även medverkat i populära TV-program som ”Parlamentet”, ”Bäst i test”, ”Stjärnor hos Babben” och Let’s Dance 2016, där hon slutade på en sjunde plats. Hon har dessutom en mängd olika film- och serieroller på sitt CV. ”Fröken Frimans krig”, ”Lasse-Majas detektivbyrå”, ”Rederiet”, ”Lilla Jönssonligan på kollo” och ”Hälsoresan” är bara några exempel. I skrivande stund är Pia aktuell som tävlande i ”Alla mot alla med Filip och Fredrik” tillsammans med den goda vännen Mark Levengood.

Idag är det alltså främst TV som gäller för Pia, men innan hon började frilansa verkade hon på Stockhoms Stadsteater i hela 30 år! Under denna tid medverkade hon i allt ifrån dramauppsättningar till farser och musikaler – allt i teaterns kostcirkel. 

Den 17 april 2022, kl. 18.00 i TV4, förgyller Pia Johansson BingoLottos Påskbingo då hon tillsammans med Carin da Silva utgör årets panelhönor!

 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 22 maj bjuder vi in till ännu en miljontät afton i BingoLotto! Duttar du till dig en bil, en drömresa eller kontanter i massor? Klättrar du hela vägen på stegen eller får du en färgrik upplevelse i FärgFemman?

Påskbingo

Stefan trollar med påskmat!