Carin da Silva

En mångsysslare av rang – och en enastående sådan! Det är Carin da Silva det. Med stor professionalism och en utmärkande förmåga att fånga sin publik gör hon scenen till sin, oavsett vad hon tar sig för. Den 17 april, kl. 18.00 i TV4, välkomnar vi Carin da Silva till BingoLottos Påskbingo!

Carin da Silva

Att stå på scen var något Carin visste att hon ville syssla med redan som 7-åring. När hon var 8 år följde hon sin storebrors fotspår och började dansa, vilket snabbt blev en stor del av hennes liv. Att Carin är en fantastisk dansare är det ingen tvekan om – som trefaldig svensk juniormästare i latinamerikansk dans, standarddans och tiodans var hon bäst i Sverige redan i ung ålder och har senare även representerat Sverige i såväl EM som VM.

Let’s Dance

Carin var under 2005 och 2006 medlem i popgruppen Cosmo4, som under dessa år släppte radiohits som ”Adios Amigos” och ”Peek-A-Boo”. Det var dock under åren som dansare i Let’s Dance som Carin blev allt mer känd bland de svenska stugorna. 2006 tävlade hon för första gången på den välkända TV-scenen tillsammans med Viktor Åkerblom Nilsson och slutade på en ärofylld tredjeplats. Året därpå dansade hon och Patrick Ekwall till sig en niondeplats, varpå hon 2008 slutade på en femteplats tillsammans med Mats ”Matte” Carlsson.

Idag är Carin programledare på NRJ, musikalartist, konferencier, moderator, dansinstruktör och skådespelerska. Bland annat. Hon driver dessutom den populära podcasten ”Mammasanningar” tillsammans med Vivi Wallin och syntes 2020 i TV-succén ”Bäst i test”, där hon kom på delad förstaplats tillsammans med Anders ”Ankan” Johansson och Kristoffer Appelquist. Att Carin är en stjärna med många strängar på sin lyra är med andra ord ett faktum. 

Den 17 april, kl. 18.00 i TV4, tar vi med öppna armar emot Carin da Silva till BingoLottos Påskbingo!

 

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade gäster i BingoLotto

Anders Jansson | Annika Andersson | Thomas Petersson | Claes Malmberg | Daniel Norberg | Josefinito | Johan Östling | Mauri Hermundsson | Pia Johansson

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Stefan Odelberg & Carin da Silva

Stefans skräckskada under Carins sångnummer