MULTIBINGO OCH PISTVAKT!

Multibingo blev en omedelbar succé när det gjorde entré i BingoLotto – och på söndag är det dags igen, bingospelet där du kan få bingo på lodrät rad, vågrät rad, samtliga fyra hörn samt ett plus i mitten av spelplanen. Rickard Olsson bjuder dessutom in skådespelarna i Pistvakt och sångerskan Jasmine Kara till programmet. I potten väntar 5,5 miljoner och husbandet leds av Mattias Bylund. Och kom ihåg – alla vinner på BingoLotto!

PISTVAKT FIRAR 20 ÅR

I år är det 20 år sedan bröderna Sven-E, Jan- E och Olle från Svartlien tog svenska folket med storm i SVT-serien Pistvakt med skådespelarna Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström i rollerna. För att fira 20-årsjubileet av Pistvakt släpper de för första gången på 17 år helt nyinspelad musik, till exempel Creedence Clearwater Revivals låt ’Have You Ever Seen The Rain’ har fått den nya titeln ’Har ni nånsin sett en ren’.

28 september släpps första singeln Nere hos Beng-Ha och den 12 oktober kommer ett minialbum med samma titel. På söndag uppträder de i Bingolotto.

JASMINE KARA GÄSTAR FRÅN NEW YORK

Jasmine Kara stod på scen för första gången på sin elvaårsdag i samband med en talangjakt i Örebro. Arton år gammal reste Jasmine Kara till New York för att uppfylla drömmarna om musiken och i USA började hon bli uppmärksammad för sin musik och så småningom fick hon också sitt första skivkontrakt i Sverige.

2010 släpptes hennes debutalbum och 2013 släppte Jasmine Kara sin första singel med eget material. Jasmine Kara tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten "Gravity" och hon har även medverkat i Let’s dance. Kara har precis släppt nya singeln Smile med musikvideo som släpps på 3 olika språk och på söndag ser vi henne i BingoLotto.

PIANOCHEFEN BYLUND OCH BINGOHÖVDINGEN OLSSON

Varje vecka lottar vi ut fabriksnya filmer bilar, härliga resor till värmen och makalösa kontantvinster. Och så spelar vi massor av bingo, förstås. Totalt väntar 5,5 miljoner i potten. Pianochefen som leder husbandet är den oefterhärmlige Mattias Bylund och som ohotad bingohövding ser vi den alltid lika charmiga Rickard Olsson.

ALLA VINNER PÅ BINGOLOTTO

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger. Hela överskottet från BingoLotto går till Sveriges klubbar och föreningar – och alla vinner på att våra barn och unga får en trygg och meningsfull fritid! Läs mer här.

Dina bingolotter köper du av din lokala förening, hos din närmsta återförsäljare eller på BINGOLOTTOS WEBBPLATS. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – Söndag 14 oktober kl. 18 i TV4.