BINGOFESTEN FORTSÄTTER!

BingoLottos Bingofest drar vidare! För andra söndagen i rad spelar vi 4 bingospel och i potten ligger 8,5 miljoner! Rickard Olsson bjuder in fingäster till studion i form av Arvingarna och husbandet leds av Mattias Bylund. Och kom ihåg – alla vinner på BingoLotto!

ARVINGARNA I BINGOLOTTO

Arvingarna är närapå en institution i BingoLotto-sammanhang. De har uppträtt i programmet under ett otal tillfällen genom åren och första gången redan den 8 februari 1992 – blott 15 sändningar in i BingoLottos historia! Sedan dess har Arvingarna släppt 18 skivor och 2019 firar de 30 år tillsammans som band.

I skrivande stund river de av en egen krogshow för fulla hus på Kajskjul 8 i Göteborg. Sångaren Casper Janebrink kammade dessutom hem tävlingen Stjärnornas stjärna i TV4 i våras. Missa inte Arvingarna i BingoLotto söndag.

ERBJUDANDE!

Missa inte vårt exklusiva Bingofest-erbjudande! Du får en äkta duttpenna från BingoLotto när du köper två lotter till Bingofesten från butik.

KLAVERKUNGEN BYLUND OCH BINGOMÄSTAREN OLSSON

Precis som vanligt lottar vi även under BingoLottos Bingofest ut splitternya bilar, härliga resor till värmen och fantastiska kontantvinster. Och så spelar vi massor av bingo, förstås. Totalt väntar 8,5 miljoner i potten. Klaverkungen som leder husbandet är den oefterhärmlige Mattias Bylund och som regerande bingomästare ser vi den alltid lika charmige Rickard Olsson.

ALLA VINNER PÅ BINGOLOTTO

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger. Hela överskottet från BingoLotto går till Sveriges klubbar och föreningar – och alla vinner på att våra barn och unga får en trygg och meningsfull fritid! Läs mer här.

Dina bingolotter köper du av din lokala förening, hos din närmsta återförsäljare eller på BINGOLOTTOS WEBBPLATS. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – Söndag 4 november kl. 18 i TV4.