KONTANTBINGO OCH THOMAS DI LEVA!

På söndag är det återigen dags för Kontantbingo – med enbart kontantvinster på bingoraderna. Rickard Olsson bjuder in den fantastiska sångaren och låtskrivaren Thomas Di Leva till programmet. I potten väntar 5,5 miljoner och husbandet leds av Mattias Bylund. Och kom ihåg – alla vinner på BingoLotto!

THOMAS DI LEVA I BINGOLOTTO

Den fredsälskande Thomas Di Leva är en av våra allra mest populära och välkända artister. Han har varit verksam sedan skivdebuten 1980 och senaste skivan Ord och inga visor kom 2015. En karriär som sträcker sig över 18 skivor och 35 år!

Thomas har släppt storsäljande alster som Vem ska jag tro på, Vi har bara varandra, Dansa din djävul och Miraklet. 2012 debuterade Di Leva i Melodifestivalen med låten Ge aldrig upp, hans hittills enda framträdande i tävlingen.

I våras gjorde Thomas succé med sin första egna show Changes, en hyllning till David Bowie, på anrika Hamburger Börs i Stockholm. En fascinerande konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva. Till våren

byggs showen om till en glittrade konsertturné som rullar ut i landet under våren 2019.

Idag är Di Leva aktuell med nya singeln Jag behöver ingen ledare och en ny kyrkoturné hösten 2018. Men först ser ni honom i BingoLotto på söndag.

KLAVERGURUN BYLUND OCH BINGOREGENTEN OLSSON

Varje söndag lottar vi ut rykande färska bilar, makalösa resor till värmen och fantastiska kontantvinster. Och så spelar vi massor av bingo, förstås. Totalt väntar 5,5 miljoner i potten. Klavergurun som leder husbandet är den oefterhärmlige Mattias Bylund och som ohotad bingoregent ser vi den alltid lika snillrike Rickard Olsson.

Dessutom spelar en lycklig deltagare Stjärnspelet med chansen att vinna 3 miljoner kronor i direktsändning.

ALLA VINNER PÅ BINGOLOTTO

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger. Hela överskottet från BingoLotto går till Sveriges klubbar och föreningar – och alla vinner på att våra barn och unga får en trygg och meningsfull fritid! Läs mer här.

Dina bingolotter köper du av din lokala förening, hos din närmsta återförsäljare eller på BINGOLOTTOS WEBBPLATS. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – Söndag 7 oktober kl. 18 i TV4