Carin Hjulström

Carin Hjulström är en mångsysslare av rang som kan titulera sig journalist, programledare, manusförfattare och romanförfattare. Den 10 juni 2023, klockan 20:00 i Sjuan och på TV4 Play, gästar hon BingoLotto!

Carin Hjulström gjorde tidigt debut i rampljuset då hon som 12-åring hade huvudrollen i radions julkalender Frida och farfar. Hon har även provat på livet som artist då hon tillsammans med sin bror Niklas var medlemmar i rockgruppen Art. Gruppen deltog i Rock-SM 1982, men fick se sig besegrade av Europe.

Carin utbildade sig på journalisthögskolan och har arbetat som journalist på både Göteborgs-Posten och Aftonbladet. Hon gjorde programledardebut i musikprogrammet Gig och har även programlett bland annat Fredagstexter, Melodifestivalen 1990 och frågesporten Moder Svea. Mellan 2003 och 2005 ledde hon det egna programmet Carin 21:30 som gick ut på att två gäster kom och diskuterade olika aktuella ämnen. Programmet sändes i över 100 avsnitt och gjorde comeback ett tag under 2007 och 2008.

Författarkariären 

Carin släppte sin första roman, Finns inte på kartan, på bokmässan i Göteborg 2009 och har sedan dess hunnit skriva ett helt gäng böcker. Carins författarstil är varm och humoristisk och romanerna innehåller mänskliga berättelser med teman med allt från politiska mord till nätdejting och cosy crime.

Carins senaste roman, Med döden som gäst, är den fjärde delen i serien Säbyholms gröna fingrar som släpptes i maj 2023 och handlar om mordet på en ung man i sommaridyllen Säbyholm.

Den 10 juni 2023, klockan 20:00 i Sjuan och på TV4 Play, får BingoLotto besök av Carin Hjulström. Missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Sofia Åhman | Olof Wretling | Kajsa Ernst | Annelie Pompe | Thomas Petersson | Pia Johansson | Carin da Silva | Mauri Hermundsson 

Tillbaka till artistsidan

 

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?