Country Roads

I höst ger sig några av Sveriges främsta countryartister ut på den gemensamma turnén ”Country Roads”, och den 1 oktober 2023, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, får vi ett smakprov på showen i BingoLotto!

Sannex

Dansbandet Sannex historia sträcker sig långt tillbaka, ända till 1977 när bandet först startades som ett skolprojekt. Medlemmar har kommit och gått genom åren, men idag består bandet av Andreas Olsson på sång och gitarr, Simon Westerberg på trummor, Patrich Rundström på piano samt Peter Brodin på bas. Det senaste decenniet har bandet skördat stora framgångar och bland annat vunnit fyra Guldklavar, en Grammis och medverkat i program som Allsång på Skansen. År 2021 deltog Sannex i Melodifestivlen med låten All Inclusive.

Fredrik Lundman – The Swedish Cowboy

Fredrik Lundman gjorde sig ett namn hos det svenska folket i Idol år 2021 när han golvade juryn med sin countrymusik. Fredrik har spelat och sjungit hela livet och behärskar flera olika instrument, även om gitarren är hans huvudinstrument. Fredrik har även tävlat i Talang och WCOPA (World Championchips of Performing Arts) i Los Angeles där han fick medalj i samtliga genrer han tävlade i.

Gottfrid Krantz

Gottfrid är rockstjärnan från landsbygden som blev Idol-Gotte med tv-publiken år 2019. Även om han har många strängar på sin lyra är det trumpeten som oftast ligger närmast tillhands. Gottfrid är dessutom en klassiskt skolad sångare och hösten 2023 släpper han nytt egenskrivet material med äkta och avskalad americanainspirerad country.

Showen Country Roads

I höst slår detta gäng sina musikaliska huvuden samman och ger sig ut på en gemensam turné under namnet Country Roads. Publiken bjuds på en show där kärleken till musiken står i centrum, och tillsamman skapar artisterna en resa genom klassiska countrypärlor och egna hits.

Showen har premiär den 11 november, men innan dess väntar ett besök i BingoLotto!

På söndag den 1 oktober, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, kommer artisterna i Country Roads till BingoLotto och bjuder på countrymagi, det vill du inte missa!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

Relaterade artister i BingoLotto

Sannex | Tennessee Tears | Jill Johnson | Perikles | Crossroads | Pia Pihlgrens | Voize | En jäkla massa schlager | A show larger than life | De' e' det här vi kallar kärlek | Date

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Country Roads

Going home