A show larger than life

I höst gör boybanden storstilad comeback! Showen ”A show larger than life” tar avstamp I några av tidernas största boybands och bjuder publiken på en kavalkad av oförglömliga och tidlösa hits. Den 27 augusti 2023, klockan 18:30 i Sjuan, kommer showen till BingoLottos säsongspremiär!

Medverkar i showen gör några av Sveriges främsta artister och underhållare som David Lindgren, Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson, uppbackade av fem av Sveriges främsta dansare och musiker.

A show larger than life kommer bjuda publiken på en showupplevelse i högt tempo med fängslande sceneffekter och koreografi och såklart några av tidernas största boyband-hits.

– Att få göra den här showen är en dröm som går i uppfyllelse. Om mina vänner skulle beskriva mig med en musikstil så skulle det vara boyband. Med den här showen kan vi hylla den musik-era som så många älskar. För mig är det en era som aldrig tagit slut, och nu ska vi ta den här musiken till ytterligare en nivå med det bästa av det bästa i boyband-genren, säger David Lindgren om showen i ett pressmeddelande.

Showen har premiär på Nya Hamburger Börs i Stockholm det 21 september 2023, men innan dess får vi ett smakprov i BingoLotto. Söndagen den 27 augusti 2023, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, välkomnar vi David Lindgren, Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson till säsongspremiären av BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Return to the 90s | Crossroads | Mamma Mia! The Party | The Real group | Jesus Christ Superstar | The High Society | Dad Harmony | Champions of Rock | Musikalen Annie 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 3 mars väntar ännu en efterlängtad bingoafton! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

A show larger than life

I want it that way