De' e' det här vi kallar kärlek

Tänk dig en musikal som innehåller alla de största hitsen ur den svenska musikskatten, framförd av några av våra främsta artister – då får du "De’ e’ det här vi kallar kärlek"! Musikalen har premiär den 22 september på Nöjesteatern i Malmö och bjuder publiken på 26 hits skrivna av Lasse Holm, Torgny Söderberg, Ingela ”Pling” Forsman och Monica Forsberg. Söndagen den 3 september, klockan 18:30 i Sjuan, får vi ett smakprov på musikalen i BingoLotto!

Under 1980-talet drog en lavin av hits fram genom Sverige med låtar som framfördes av stjärnor som Carola, Herreys, Lena Philipson, Kikki Danielsson, Arja Saijonmaa, Sofia Källgren och Arvingarna. Låtarna från skivstudion i Skara toppade år efter år resultatlistan i Melodifestivalen, figurerade i filmer som Black Jack och blev Sveriges officiella låtar till ishockey-VM 1989 och fotbolls-VM 1990.

Nu väcks dessa klassiska hits återigen till liv i musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek, regisserad av Hans Marklund och med Ingela ”Pling” Forsman och Monica Forsberg som manusförfattare. I rollerna finner vi bland andra Elisa Lindström, Magnus Skogsberg, Bruno Mitsogiannis, Robert Rydberg, Stefan Clarin och Frida Bergh.

De’ e’ det här vi kallar kärlek har premiär på Nöjesteatern i Malmö den 22 september 2023, men söndagen den 3 september, klockan 18:30 i Sjuan, får BingoLotto besök av några av skådespelarna som ger oss ett smakprov på showen – missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

A show larger than life | Jesus Christ Superstar | The High Society | Champions of Rock | Return to the 90s | Crossroads | Mamma Mia! The party | Musikalen Annie 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

De' e' det här vi kallar kärlek

Cannelloni macaroni