En jäkla massa schlager

Nu ger sig två av Sveriges mest folkkära schlagerartister ut på turné tillsammans och utlovar en riktig schlagerbonanza! Söndagen den 17 september 2023, klockan 18:30 i Sjuan, gästar Linda Bengtzing och Magnus Carlsson BingoLotto!

Linda Bengtzing

Linda Bengtzing är en av våra största schlagerdrottningar som kan stoltsera med inte mindre än åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen. Hon slog igenom för den breda publiken i Fame Factory 2005, och samma år tävlade hon för första gången i mello med den numera klassiska låten Alla flickor. Året därpå var hon tillbaka i tävlingen med Jag ljuger så bra som blev en stor hit och spelades flitigt i radio. Senast Linda tävlade i Melodifestivalen var 2022 med bidraget Fyrfaldigt hurra! som slutade femteplats i sin deltävling.

Förutom Melodifestivalen har Linda bland annat deltagit i Diggiloo-turnén, gjort musikal, och tävlat i Körslaget. Hon har dessutom vikarierat som programledare för BingoLotto vid ett par tillfällen 2010 och 2011.

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson blev ett känt ansikte för svenska folket som sångare i det populära dansbandet Barbados. Mellan 2002 och 2005 var Magnus en del av popgruppen Alcazar innan han bestämde sig för att satsa på sin solokarriär. 2006 gjorde han sitt första soloframträdande i Melodifestivalen med bidraget Lev livet som slutade på åttonde plats. Sedan dess har det blivit ytterligare två soloframträdanden i mello, varav det senaste med bidraget Möt mig i Gamla stan 2015.

Magnus har dessutom varit programledare för TV3:s West End Star, tävlat i Körslaget och gjort roller i musikal och teater.

En jäkla massa schlager

Nu slår dessa två rutinerade schlagerstjärnor sina musikaliska huvuden ihop och ger sig ut på turné med showen En jäkla massa schlager. Showen beskrivs som ”en schlagerbonanza deluxe” och bjuder publiken både på Magnus och Lindas egna schlagerhits, men också en del oväntade låtar och personliga favoriter. En riktig drömshow för den som älskar schlager, med andra ord!

Men först väntar ett stopp i BingoLotto. Söndagen den 17 september, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, äntrar Linda Bengtzing och Magnus Carlsson BingoLottos scen!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Dotter | Tennessee Tears | Panetoz | Två systrar två bröder | Lina Hedlund | Hanna Hedlund | Måns och Carola | After Dark | Andreas Lundstedt

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Linda Bengtzing & Magnus Carlsson

Kall som is