David & Kristina Lindgren

Med en oerhörd karisma och förtrollande röster har paret Lindgren, David och Kristina, etablerat sig som två av de klarast lysande stjärnorna på den svenska musikal- och musikscenen. Den 23 december, kl. 19.30 i TV4, ser vi stjärnparet i BingoLottos Uppesittarkväll!

David Lindgren

David Lindgren ses av de flesta som en underhållare utan några som helst artistiska hinder. Ett universalgeni inom underhållningsbranschen. Vad han än tar sig an så tycks det bli succé. Oavsett om det är som sångare, musikalartist, programledare eller i ett halsbrytande dansnummer så känns det alltid trovärdigt och makalöst talangfullt. Man både charmas och imponeras av Davids mångfacetterade begåvning. Med glimten i ögat och en personlighet som är omöjlig att inte älska, är David en av de mest efterfrågade och bokade artisterna i Sverige idag.

Melodifestivalen

Det går givetvis inte att prata om David utan att föra Melodifestivalen på tal. Davids debut i Melodifestivalen 2012 blev en megasuccé när han med dunderhiten ”Shout it out”, som idag har spelats hela 15 miljoner gånger på Spotify, tog publiken med storm. Även 2013 och 2014, med låtarna "Skyline" och We are your Tomorrow", äntrade David Melodifestivalens ärofyllda scen. Därefter har David även axlat rollen som programledare, både 2017 och 2018.

David Lindgren är bortom alla tvivel en underhållare och artist ut i fingerspetsarna. Han har tidigare medverkat i de svenska uppsättningarna av ”Hairspray”, ”High School Musical” och ”Singin’ in the Rain”. Det är inte heller första gången han gästar BingoLotto!

Kristina Lindgren

Kristina Lindgren har i många år tillhört den yttersta eliten på den svenska musikalscenen. Hon har spelat rollen som Maureen i musikalen ”Rent” och rollen som Maria-Elena Santiago i ”Buddy Holly”, både på Göta Lejon i Stockholm, samt Mary Delgado i ”Jersey Boys” på The Theatre i Göteborg. Hon har också varit med i bland annat ”Dr Zhivago”, ”Footlose”, ”Hairspray”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Cabaret” och ”High School Musical”. 2019 spelade Kristina rollen som Molly Jensen i ”Ghost” på China Teatern och dansade i musikalfilmen ”En del av mitt hjärta”. Har under det senaste året även medverkat i ”Doobidoo” och ”Så ska det Låta”, samt släppt en skiva med sin man, David Lindgren.

Onsdagen den 23 december 2020, kl. 19.30, välkomnar vi David och Kristina Lindgren till BingoLottos Uppesittarkväll!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Adrian Macéus | Beata Ernman | Anders EkborgGrease med Lotta Engberg | Loa Falkman | Tuva B Larsen | Rockmusikalen Noice | Emmi Christensson | Gunilla Backman | Tommy Körberg | Ernman & Jalmelid

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

David & Kristina Lindgren

Just när julen är här