BingoBloggens stora hemmafixar-guide!

BingoLottos BingoBloggare Anne BingoAnne 2021-05-24

Så här i vårtid är det hög tid att börja röja hemma! Att man storstädar på våren är ett välkänt fenomen och något som många av oss inleder vår- och sommarsäsong med. Jag vill absolut slå ett slag för vårstädning men också för att faktiskt förnya och fixa hemma.

Nu när många av oss dessutom har mer tid hemma finns all anledning att ta tag i ditt hem och göra det redo för sommaren. Här har jag därför satt ihop BingoBloggens stora hemmafixar-guide inför vår och sommar, där jag samlat alla de bästa blogginläggen på temat i en lista. Läs och njut!

Tips för din gräsmatta

En grön, prunkande gräsmatta är en ren fröjd för barfota fötter och vi har listat de bästa tipsen för att göra just din gräsmatta till kvarterets absolut finaste. Missa inte det!

Läs alla tips för din gräsmatta

tips-for-din-grasmatta-bingolotto-450x300.jpg

Skapa hotellkänsla i ditt sovrum

Den ombonade känsla man får när man kliver in i ett hotellrum, vill du ha den hemma i ditt sovrum? Läs det här inlägget där jag beskriver hur du får hemmets viktigaste rum, sovrummet, superlyxigt och värmande.

Läs om hur du skapar hotellkänsla i sitt sovrum

Härligt sovrum med en rymlig säng i beiga toner.

Är du på jakt efter en ny säng? Missa inte våra tips för vad du bör tänka på när det är dags att investera i hemmets viktigaste möbel!

Designa din drömträdgård

Vill du också att din trädgård ska kännas som ett andra vardagsrum under sommarmånaderna? Läs vårt inlägg om att designa din drömträdgård och se till att ta vara på de korta sommarmånaderna vi får.

Läs om hur du möblerar din drömträdgård

designa-din-tradgard-bingolotto-450x300.jpg

Skapa ditt utekök

Jag vill verkligen slå ett slag för att laga mat under bar himmel! Har svårt att se att det finns något bättre sätt att umgås än att äta en god middag i solsken. I det här inlägget har vi listat våra bästa tips för din matlagning i uteköket. Smaklig spis!

Läs om hur du skapar dina drömmars utekök

laga-mat-i-utekok-bingolotto-450x300-3.jpg

Bästa tipsen för ditt hemmakontor

Många är vi som jobbat hemifrån det senaste och kanske kommer det att vara väldigt vanligt även i framtiden – så varför inte passa på att ta tag i hemmakontoret? I detta inlägg har vi listat våra bästa tips för att få ditt hemmakontor så bra som möjligt!

Läs alla tips för ditt hemmakontor

skapa-ditt-hemmakontor-bingolotto-3-450x300.jpg

Drömmen om ett växthus

Vem vill inte ha ett extrarum där du kan påta bland egensådda grönsaker och örter eller bara läsa en god bok? I detta inlägg delar BingoJohanna med sig av dina absolut bästa tips för att förverkliga dina drömmars växthus. Läs på egen risk, jag vågar lova att suget efter växthus kommer att bli väldigt stort!

Läs mer om BingoJohannas tips för ditt växthus

vaxthus-krukor-blogg-bingolotto-content-450x300.jpg

Vill du skaffa badtunna? Läs detta först!

Vardagslyx, familjenöje och avkoppling är tre egenskaper som är starkt sammanlänkade med badtunnan. Dessutom är prislappen inte lika hög som på en pool. Vill du också kunna bada hemma? Skaffa badtunna och få badmöjlighet året runt.

Läs mer om vad du behöver tänka på innan du skaffar badtunna

Tänk på detta när du skaffar badtunna

Jag hoppas att du finner några av tipsen nyttiga inför hemmafixandet. Stort lycka till!

BingoAnnes signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till bloggen


Arkiv