Spela bingo online

Välkommen till BingoLottos digitala bingohall! Här kan du chatta med andra bingofans, testa vinstlyckan genom att skrapa våra digitala skraplotter och spela bingo online – precis när du vill. Bland våra populära nätspel hittar du både multispel som du spelar tillsammans med andra och singelspel som du spelar utan sällskap. Vi har spel för alla plånböcker och smaker. Allt vårt överskott går tillbaka till Sveriges föreningar, så tack för att du är med och stöttar genom att upptäcka vår värld av gemenskap, jackpottar och bingo!

Vill du ha mer bingo för pengarna? Läs mer om veckans erbjudande här!

Ny på Bingo? Läs mer här om hur du spelar Bingo Online.

Befinner du dig inte i Sverige? Läs mer här om hur du spelar från utlandet.

Se veckans chattschema och aktiviteter här!

00-24
39 st
10 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
9 kr
Upp till 120 kronor extra – varje dag!

I bingohallen får du spänning och nöje, precis när du vill! Och du, just nu får du extra pengar att spela för! Vad sägs om upp till 120 kronor extra, varje dag?

Läs mer om erbjudandet här!

Logga in för att göra insättning.
BingoLottos bingoskola

Bli ett bingoproffs på några minuter!

TILL BINGOSKOLAN
Allt om chatten

Chatta med bingovänner dygnet runt

LÄS MER

Den bästa upplevelsen av bingo online får du hos BingoLotto!

För du vet väl om att du kan spela bingo med oss på BingoLotto under veckans alla dagar, och inte bara med en bingolott till på söndag

Här finns ett brett utbud av olika bingospel för alla plånböcker och smaker. Vad sägs om VariantBingo med den klassiska brickan du känner igen från programmet, det internationellt älskade bingospelet BrittBingo eller något av våra mönsterbingon som varierar utefter säsong? Bland våra mönsterspel kan du hitta bingospel som TurBingo där det gäller att få bingo genom att fylla olika slags mönster. Med våra digitala skraplotter har du även chans att skrapa fram riktiga storvinster! Skraplotten Kosing är vår billigaste lott som för endast 5 kronor ger dig en vinstchans på en kvarts miljon kronor. Med vår populära skraplott Sverigelotten kan du vinna upp till 25 miljoner kronor och om du köper Sverigelotten Premium finns det chans att vinna hela 50 miljoner! Skrapa en demolott helt gratis eller ta chansen att bli miljonär idag!

Vi har bingospel för alla smaker och plånböcker!

När du spelar våra olika onlinespel väljer du själv om du vill spela ett multispel eller ett singelspel. I våra multispel spelar du bingo tillsammans med andra bingofans. Du kan välja mellan prisvärda 2-Kronan, vinstrika BrittBingo och VariantBingo – vårt mest populära bingospel online. I multispelen bygger ni pott och jackpott tillsammans och kan umgås i en härligt levande chatt. I chatten kan du träffa både nya och gamla bingovänner och diskutera allt ifrån spel och vinster till vardagshändelser. Dessutom bjuder våra fantastiska chattvärdar på underhållning och spännande tävlingar, varje dag!

Våra singelspel är till för dig som vill spela ostört eller kanske spela en bingoomgång i väntan på nästa dragning i något av våra multispel. Här hittar du TurBingo, Klassisk Bingo, 90's Bingo, SnabbenBingo, Lilla BingoLotto, våra skraplotter samt varierande mönsterbingon där det gäller att få bingo genom att fylla olika mönster på din bingobricka. Testa dig fram och ta reda på vilket bingospel som passar just dig!

Och du, dela vinstglädje är den bästa vinstglädjen. På vår vinnarsida för Bingo Online kan du läsa mer om de många jackpottvinnarna eller se om du har kammat hem en vinst!

Du har väl inte missat våra aktuella erbjudanden?

Älskar du också att vinna? Varmt välkommen att testa något av våra många, härliga bingospel och skraplotter genom att logga in eller skapa ett spelkonto idag! Att skapa ett spelkonto är busenkelt och med vår bingoskola får du all information du behöver för att bli ett riktigt bingoproffs! Och du, dessutom hittar du alltsomoftast härliga erbjudanden som ger dig mer bingo för pengarna här!

Förena nytta med nöje – spela bingo och stötta Sveriges föreningar

BingoLotto och Folkspel har inga privata vinstintressen. Alla våra nätspel och lotter bidrar till växtkraft hos Sveriges föreningar. Allt överskott går oavkortat tillbaka till massor av viktiga föreningar och organisationer runt om i vårt avlånga land. Tack för att du är med och bidrar till deras oerhört viktiga arbete!