The Mamas

Med stämmor av rent guld förtrollar kvinnorna i The Mamas sin publik, om och om igen! Med ett fantastiskt år bakom sig, kantat av stora framgångar och TV-framträdanden med miljonpublik, har de erövrat Sverige och gör sig nu redo nya utmaningar! Närmast på tur står första deltävlingen av Melodifestivalen 2020! Men dessförinnan, den 23 december 2019, kl. 19.30 i TV4, gästar dessa förtrollande kvinnor BingoLottos Uppesittarkväll!

JOHN LUNDVIKS FÖRFRÅGAN

Denna skönsjungande grupp, som lever och andas gospel, känns som en given konstellation. Men sanningen är den, att det var först när John Lundvik efterlyste sångerskor till sitt bidrag ”Too Late For Love”, som han tävlade med i Melodifestivalen 2019, som gruppen initialt kom till existens. Låten slutade på en femteplats i Eurovision 2019 och The Mamas genialitet lyste genom var och varannan TV-skärm ute i världen.

THE MAMAS

Gruppen består av Loulou Lamotte, 38, Ashley Haynes, 32, Dinah Yonas Manna, 38. Gruppens grundare Paris Renita, 54, valde att lämna gruppen efter oktoberturnén då hennes egen solokarriär krockar med gruppens planerade framträdande. 

RUTINERADE SÅNGERSKOR

  • Paris Renita är kvinnan som såg till att konstellationen The Mamas kom till liv. Med en gedigen erfarenhet som körsångerska har hon samarbetat med flera stora svenska artister.  
  • Ashley Haynes har precis flyttat från USA för att satsa på sin nya svenska musikkarriär. 
  • LouLou Lamotte har bland annat varit med i bandet och låtskrivarduon Soulectric och deltog i Idol 2008 där hon slutade på en 9:e plats. 2013 tävlade hon tillsammans med Behrang Miri och Oscar Zia i Melodifestivalen med låten "Jalla Dansa Sawa". 
  • Dinah Yonas Manna har körat bakom Jonas Gardell, arbetat med Jerry Williams och figurerat i en rad musiksammanhang tidigare.  

KÖRSTJÄRNORNA TAR PLATS I RAMPLJUSET

Med kraftfulla röster och stjärnklar utstrålning har The Mamas kommit för att stanna. Härnäst äntrar de Maximteaterns scen, för sin julkonsert!

MELODIFESTIVALEN 2020

1 februari är det dags för The Mamas att som trio återigen äntra Melodifestivalens scen, i den första deltävling på Saab Arena i Linköping. The Mamas tävlar med det soulfunk-inspirerade bidraget ”Move” som är skriven av Herman Gardarfve, Melanie Wehbe och Patrik Jean. 

Måndagen den 23 december 2019, kl. 19.30 i TV4, gästar The Mamas BingoLottos Uppesittarkväll! 

Vill du se The Mamas live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här. 

Tillbaka till artistsidan

Dela inlägget med en vän