The Mamas

Med stämmor av rent guld förtrollar kvinnorna i The Mamas sin publik, om och om igen! Med ett fantastiskt år bakom sig, kantat av stora framgångar, TV-framträdanden med miljonpublik och en seger i Melodifestivalen, har de erövrat den svenska musikscenen! Den 18 oktober, kl. 18.00 i TV4, tar de ton i BingoLotto!

JOHN LUNDVIKS FÖRFRÅGAN

Denna skönsjungande grupp, som lever och andas gospel, känns som en given konstellation. Men sanningen är den, att det var först när John Lundvik efterlyste sångerskor till sitt bidrag ”Too Late For Love”, som han tävlade med i Melodifestivalen 2019, som gruppen initialt kom till existens. Låten slutade på en femteplats i Eurovision 2019 och The Mamas genialitet lyste genom var och varannan TV-skärm ute i världen.

THE MAMAS

Gruppen består av Loulou Lamotte, 38, Ashley Haynes, 32 och Dinah Yonas Manna, 38. 

RUTINERADE SÅNGERSKOR

  • Ashley Haynes har precis flyttat från USA för att satsa på sin nya svenska musikkarriär. 

  • LouLou Lamotte har bland annat varit med i bandet och låtskrivarduon Soulectric och deltog i Idol 2008 där hon slutade på en 9:e plats. 2013 tävlade hon tillsammans med Behrang Miri och Oscar Zia i Melodifestivalen med låten "Jalla Dansa Sawa". 

  • Dinah Yonas Manna har körat bakom Jonas Gardell, arbetat med Jerry Williams och figurerat i en rad musiksammanhang tidigare.  

MELODIFESTIVALEN 2020

1 februari 2019 var det dags för The Mamas att som trio återigen äntra Melodifestivalens scen, i den första deltävling på Saab Arena i Linköping. Med det soulfunk-inspirerade bidraget ”Move”, skriven av Herman Gardarfve, Melanie Wehbe och Patrik Jean, tog de återigen sin publik med storm. Det blev tillslut en väl värd seger i Melodifestivalen 2019, och låten, som snabbt etsade sig fast i allas våra hjärnor och hjärtan, har idag spelats hela 13 miljoner gånger på Spotify.

KÖRSTJÄRNORNA TAR PLATS I RAMPLJUSET

Med kraftfulla röster och stjärnklar utstrålning har The Mamas kommit för att stanna. År 2020 har hittills burit med sig ytterligare singelsläpp. Tidigt i år gav de ut låten "Let it be" som nu har spelats drygt 1,5 miljoner gånger på Spotify. Man är också, i skrivande stund, rykande aktuell med sin senaste singel "Touch the sky" som kom ut till allmänheten den 18 september. Låten är skriven av Ashley Haynes, tillsammans med Jonas Thander, och har producerats av BingoLotto-bekantingen Robin Stjernberg.

Måndagen den 18 oktober 2020, kl. 18.00 i TV4, gästar The Mamas i BingoLotto! 

 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

The Mamas

When you wish upon a star

Stor månadsfinal!

Missa inte Sveriges största söndagsnöje den 31 januari! Med en vinstpott upptrissad till hela 8,8 miljoner kronor, magiska Mariette på scen och mängder av drömvinster, utlovas en bingoupplevelse att minnas! Skaffa din lott i tid.