Tretti

Tretti är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

En kvinna och en man skålar i ett kök från Tretti

Vi på Tretti är med dig hela vägen - från inspiration till installation av vitvaror och hushållsprodukter för hemmets alla rum. I vår webbshop hittar du allt från dammsugare och rakapparater till tvättmaskiner och kompletta kökslösningar. Vår vision är att erbjuda våra kunder ett brett utbud av hushållsapparater och det har vi lyckats med, vi har med andra ord det mesta i vår webbshop och hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig!

Med vår långa erfarenhet, djupgående kunskap och Nordens absolut största sortiment inom vårt område ger vi gärna våra kunder råd kring sitt inköp, allt för att de ska få till en enklare vardag och hitta rätt produkt för just sitt behov. Vi finns där under hela köpresan - allt för att du som vår kund ska få ett bättre och för dig mer välanpassat hem med hjälp av våra produkter och vår kunskap inom området! Vi älskar att ge råd till den moderna familjen inom hushållsapparater och ser faktiskt vår kundservice som en del av vårt DNA. 

Vi på Tretti tror också att alla behöver gemenskap och värme i vardagen. Där spelar lokala föreningar en stor roll och därför vi är stolta samarbetspartners till Folkspel och BingoLotto och att vi kan vara med och bidra till svenskt föreningsliv.

Läs mer om Tretti