ALVARO ESTRELLA

Singelaktuella Alvaro Estrella har i många år varit en framstående multibegåvning på den svenska underhållningsscenen. Den 29 november, kl. 18.00 i TV4, bjuder Alvaro – mannen som är att betrakta som rytmen personifierad – på godis för såväl öron som ögon från scenen i BingoLotto!

Alvaro Estrella

Alvaro har dansat och körat bakom artister i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.

Han har också medverkat i Danny Saucedos ”Amazing”, Eric Saades ”Popular” och bakom artister som Måns Zelmerlöv, Darin, Carola, Agnes och Ricky Martin. Alvaros succéprestationen i numret till Dannys bidrag ”Amazing” resulterade i att han senare tilldelades Melodifestivalens webbpris som ”årets dansare” 2012. Två år därpå var tiden inne att testa vingarna på egen hand på Melodifestivalens scen, då Alvaro 2014 medverkade med det egna bidraget ”Bedroom”. Låten gick in som veckans högst placerade Melodifestivalslåt, på plats 9 på Digilistan, och har idag spelats hela 3,5 miljoner gånger på Spotify.

I september 2016, efter två års frånvaro från strålkastarljuset, släppte Alvaro sin nya singel "Side X Side", i samarbete med Amanuel AD Dermont, Ninos Hanna och Jenson Vaughan som arbetat med bland andra Mohombi, Britney Spears, Madonna.

Säsongen 2018/2019 gjorde han rollen som Chino i ”West side story” på Malmö operan – en rollporträttering som han hyllats flitigt och frekvent för.

Tidigare i år var det även åter dags att äntra Melodifestivalens scen. Denna gång tillsammans med parhästen Mendez. Med låten ”Vamos Amigos”, som idag spelats hela 6 miljoner gånger på Spotify, tog man Sverige med storm och spred en dansfeber utan dess like.

”Mistletoe”

Nu är Alvaro dessutom aktuell med en nytt efterlängtat låtsläpp. Jullåten "Mistletoe" väntas skänka härlig julstämning till den svenska publiken. 

Söndagen den 29 november 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Alvaro Estrella till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Söndagen den 7 mars bjuder Lotta in till en glimrande söndagsfest, med en massa miljoner att spela om och en glamourös Eurovision-vinnare på scen! Vilken blir din höjdpunkt under kvällen?