ALVARO ESTRELLA

Singelaktuella Alvaro Estrella har i många år varit en framstående multibegåvning på den svenska underhållningsscenen. Den 25 juni, kl. 20.00 i TV4, bjuder Alvaro – mannen som är att betrakta som rytmen personifierad – på godis för såväl öron som ögon från scenen i BingoLottos Midsommarbingo!

Alvaro Estrella

Alvaro har dansat och körat bakom artister i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.

Han har också medverkat i Danny Saucedos ”Amazing”, Eric Saades ”Popular” och bakom artister som Måns Zelmerlöv, Darin, Carola, Agnes och Ricky Martin. Alvaros succéprestationen i numret till Dannys bidrag ”Amazing” resulterade i att han senare tilldelades Melodifestivalens webbpris som ”årets dansare” 2012. Två år därpå var tiden inne att testa vingarna på egen hand på Melodifestivalens scen, då Alvaro 2014 medverkade med det egna bidraget ”Bedroom”. Låten gick in som veckans högst placerade Melodifestivalslåt, på plats 9 på Digilistan, och har idag spelats hela 3,5 miljoner gånger på Spotify.

I september 2016, efter två års frånvaro från strålkastarljuset, släppte Alvaro sin nya singel "Side X Side", i samarbete med Amanuel AD Dermont, Ninos Hanna och Jenson Vaughan som arbetat med bland andra Mohombi, Britney Spears, Madonna.

Säsongen 2018/2019 gjorde han rollen som Chino i ”West side story” på Malmö operan – en rollporträttering som han hyllats flitigt och frekvent för.

2020 var det åter dags att äntra Melodifestivalens scen. Denna gång tillsammans med parhästen Mendez. Med låten ”Vamos Amigos”, som idag spelats hela 6 miljoner gånger på Spotify, tog man Sverige med storm och spred en dansfeber utan dess like.

"Baila Baila"

Tidigare i år, för andra året i rad, mötte Alvaro den svenska publiken på Melodifestivalens scen med låten "Baila Baila". Han deltog i tredje deltävlingen där han tog sig till Andra chansen, och sedan vidare till final. Låten har gått varm i högtalare runtom i Sverige och har idag spelats mer än 5 miljoner gånger på Spotify!

Den 25 juni 2021, kl. 20.00, välkomnar vi Alvaro Estrella till BingoLottos Midsommarbingo!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 30 januari bjuder vi in till stor månadsfinal i BingoLotto! Vinstpotten trissas upp till hela 9,6 miljoner kronor kvällen till ära! Duttar du till dig en bil, en drömresa eller kontanter i massor? Väljer du rätt dubblett och blir miljonär, eller får du en färgrik upplevelse i FärgFemman?

Alvaro Estrella

Misteltoe