Familjen Hammar

Familjen Hammar, med sonen Filip och dottern Linda i spetsen, har med många år i TV-rutan vunnit en given plats den svenska publikens hjärtan. Den 10 mars 2024, klockan 18.30 i Sjuan och TV4 Play, gästar man programmet och pratar om den bioaktuella filmen "Den sista resan".

Familjen Hammar

Filip Hammar har, tillsammans med parhästen Fredrik Wikingsson, haft en minst sagt imponerande karriär inom mediebranschen. Förutom att vara en av de drivande krafterna bakom det aktuella succéprogrammet "Alla mot alla", har han också varit programledare för de omtyckta programmet "Breaking News", ”Får vi följa med?”, ”Jorden runt på sex steg”, ”Grattis världen” och ”La Bamba”. Tillsammans med Fredrik har han också producerat de kritikerrosade filmerna ”Trevligt folk” och ”Tårtgeneralen”. Men Filip är inte den enda i familjen Hammar som har blivit en kändis i TV-världen. Även storasystern Linda Hammar har gjort sig känd och älskad av svenska folket. Genom sin medverkan i "Välkommen till Köping" och ”I en annan del av Köping” har hon charmat oss alla med sin oemotståndliga positivitet och humor.

Den sista resan

När Lars Hammar, Filip och Lindas pappa, efter 40 år som älskad fransklärare i Köping gick i pension såg han framför sig en ljuvlig “tredje ålder” med resor, vin och upplevelser tillsammans med sin fru Tiina. Men det blev inte som han tänkt sig. I stället för att ta för sig av livets goda blev Lars alltmer passiv och viljelös hemma i sin läderfåtölj, till både Tiinas och deras barns stora frustration, och förtvivlan. Då fick Filip en idé – att ta sin skröpliga gamla far till hans älskade Frankrike och låta honom återse de platser som han älskat mest i livet. Genom att göra samma bilresa som familjen brukade göra när Filip och Linda var barn och i hemlighet iscensätta några av livets härligaste ögonblick hoppas han kunna tända Lars livsgnista igen. Till sin hjälp tar Filip sin bästa vän Fredrik, några rejäla doser optimism och påhittighet samt en gammal orange Renault 4. Äventyret kan börja! Om det går som någon tänkt sig? Knappast.

Den efterlängtade filmen, som går under titeln ”Den sista resan”, har premiär den 1 mars 2024.

Den 10 mars, kl. 18.30 i TV4 Play och Sjuan, kommer familjen till programmet och pratar om filmen!

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!