Johan Östling

Med unik tajming och enorm begåvning har Johan Östling framkallat skratt och leenden bland den svenska publiken, år efter år. Den 25 juni 2021, kl. 20.00 i TV4, gästar han i BingoLottos Midsommarbingo!

JOHAN ÖSTLING

Efter många framgångsrika år har skådespelaren, musikern och programledaren Johan Östling etablerat sig som en underhållare av högsta rang. Alltid med glimten i ögat, och med humorn som en given ingrediens.

2017 deltog Johan i, och vann, ”Hela kändis-Sverige bakar” i TV4, och sedan 2018 har Johan, tillsammans med Tina Nordström, dessutom axlat rollen som programledare för programmet.

I botten är Johan Östling utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare. Men för svenska folket har han i huvudsak gjort sig känd som en skådespelande underhållare. På scen, på bioduken och i TV-rutan. Inte sällan med parhästen, vännen och kollegan Björn Ling.

PÅ SCEN, PÅ BIODUKEN OCH I TV-RUTAN

Johan var tidigare medlem i den Karlstadsbaserade showgruppen The Starboys, och lämnade så sent som 2013. 

Johan har tillsammans med parhästen Björn Ling tillsammans medverkat i flertalet svenska succéfilmer. Däribland ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, "Tjenare Kungen" och ”Mammas Pojkar”, samt i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. 

Den 25 juni 2021, kl. 20.00 i TV4, gästar han i BingoLottos Midsommarbingo!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade gäster i BingoLotto

Anders Jansson | Annika Andersson | Thomas Petersson | Carin da Silva | Daniel Norberg | Josefinito | Mauri Hermundsson | Claes Malmberg | Pia Johansson

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

På lördag den 11 februari har vi laddat upp för ännu en kväll med BingoLotto Lördag Live. Spela till dig en bil, drömresan eller kanske en hög med kontanter! Blir det din tur på lördag?

Johan Östling

Nyårsklockorna