Johan Östling

Med unik tajming och enorm begåvning har Johan Östling framkallat skratt och leenden bland den svenska publiken, år efter år. Den 31 december 2020, kl. 20.00 i TV4, gästar han i BingoLottos Nyårsbingo!

JOHAN ÖSTLING

Efter många framgångsrika år har skådespelaren, musikern och programledaren Johan Östling etablerat sig som en underhållare av högsta rang. Alltid med glimten i ögat, och med humorn som en given ingrediens.

2017 deltog Johan i, och vann, ”Hela kändis-Sverige bakar” i TV4, och sedan 2018 har Johan, tillsammans med Tina Nordström, dessutom axlat rollen som programledare för programmet.

I botten är Johan Östling utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare. Men för svenska folket har han i huvudsak gjort sig känd som en skådespelande underhållare. På scen, på bioduken och i TV-rutan. Inte sällan med parhästen, vännen och kollegan Björn Ling.

PÅ SCEN, PÅ BIODUKEN OCH I TV-RUTAN

Johan var tidigare medlem i den Karlstadsbaserade showgruppen The Starboys, och lämnade så sent som 2013. 

Johan har tillsammans med parhästen Björn Ling tillsammans medverkat i flertalet svenska succéfilmer. Däribland ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, "Tjenare Kungen" och ”Mammas Pojkar”, samt i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. 

Den 31 december 2020, kl. 20.00 i TV4, gästar han BingoLottos Nyårsbingo!

Tillbaka till artistsidan

Spel, nöje & miljoner!

Spelar du FärgFemman med Lotta den 17 januari? På scen hittar vi magiska Elisa Lindström och tillsammans spelar vi om 7,5 miljoner kronor! Och förresten, du har väl inte missat X4-lotten som fyrdubblar din vinst?