Johan Östling

Med unik tajming och enorm begåvning har Johan Östling framkallat skratt och leenden bland den svenska publiken, år efter år. Den 31 december 2020, kl. 20.00 i TV4, gästar han i BingoLottos Nyårsbingo!

JOHAN ÖSTLING

Efter många framgångsrika år har skådespelaren, musikern och programledaren Johan Östling etablerat sig som en underhållare av högsta rang. Alltid med glimten i ögat, och med humorn som en given ingrediens.

2017 deltog Johan i, och vann, ”Hela kändis-Sverige bakar” i TV4, och sedan 2018 har Johan, tillsammans med Tina Nordström, dessutom axlat rollen som programledare för programmet.

I botten är Johan Östling utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare. Men för svenska folket har han i huvudsak gjort sig känd som en skådespelande underhållare. På scen, på bioduken och i TV-rutan. Inte sällan med parhästen, vännen och kollegan Björn Ling.

PÅ SCEN, PÅ BIODUKEN OCH I TV-RUTAN

Johan var tidigare medlem i den Karlstadsbaserade showgruppen The Starboys, och lämnade så sent som 2013. 

Johan har tillsammans med parhästen Björn Ling tillsammans medverkat i flertalet svenska succéfilmer. Däribland ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, "Tjenare Kungen" och ”Mammas Pojkar”, samt i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. 

Den 31 december 2020, kl. 20.00 i TV4, gästar han BingoLottos Nyårsbingo!

Tillbaka till artistsidan

Bingofest!

Den 18 april fortsätter bingofesten – och du är bjuden! Vi spelar fyra bingospel, tar emot fantastiska gäster och spelar på världens största BingoLotto-bricka. Succé är ordet. Säkra din lott nu!

Johan Östling

Nyårsklockorna