Johan Östling

Efter många framgångsrika år har skådespelaren, musikern och programledaren Johan Östling etablerat sig som en underhållare av hög rang. Alltid med glimten i ögat, och med humorn som en given ingrediens. Den 31 december 2019, kl. 20.00 i TV4, gästar Johan Östling BingoLottos Nyårsbingo!

JOHAN ÖSTLING

I botten är Johan Östling utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare. Men för svenska folket har han gjort sig känd som skådespelande underhållare av rang. På scen, på bioduken och i TV-rutan. Inte sällan med parhästen, vännen och kollegan Björn A Ling.

PÅ SCEN, PÅ BIODUKEN OCH I TV-RUTAN

Johan var tidigare medlem i den Karlstadsbaserade showgruppen The Starboys, och lämnade så sent som 2013. 2017 deltog Johan i, och vann, ”Hela kändis-Sverige bakar” i TV4, och sedan 2018 har Johan, tillsammans med Tina Nordström, dessutom axlat rollen som programledare för programmet.

Johan har medverkat i flertalet svenska succéfilmer. Däribland ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” och ”Mammas Pojkar”, samt i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. 

VÄRMLÄNDSK VOODOO

Efter showturnésuccén ”Din J*vla Fegis” så Johan och Björn i skrivande stund tillbaka med showen "Värmländsk Voodoo", som spelas i ett flertal städer i södra Sverige.

Tisdagen den 31 december 2019, kl. 20.00 i TV4, gästar Johan Östling BingoLottos Nyårsbingo!

Vill du se Johan Östling live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här.  

Tillbaka till artistsidan

Dela inlägget med en vän