Melanie Wehbe & Paul Rey

Hon har rönt stora framgångar både som artist och låtskrivare och etablerat sig som ett av de mest spännande namnen på den svenska musikhimlen. Han har med över 200 miljoner spelningar på Spotify lagt beslag på den svenska publikens hjärtan, om och om igen. Inte minst genom stora framgångar i melodifestivalen. Den 11 februari 2024, klockan 18.30 i Sjuan och TV4 Play, äntrar Melanie Wehbe & Paul Rey BingoLottos scen tillsammans!

Melanie Wehbe

Melanie Wehbe är en etablerad låtskrivare som har haft stora framgångar då hon bland annat har skrivit flera bidrag till svenska Melodifestivalen och kammade dessutom hem segern 2020 (The Mamas). I Melodifestivalen 2022 gjorde Melanie Wehbe debut själv som artist med sin låt “For The Show” som nådde till semifinal. Efter debuten som artist i Melodifestivalen har Melanie släppt uppföljarsingeln “Lonely Heart” och åkt på en framgångsrik turné i Sverige och Norge.

Paul Rey

Paul Rey är en framgångsrik artist, låtskrivare och producent med över 200 miljoner streams på Spotify. Paul Rey debuterade i Melodifestivalen 2020 med låten “Talking in my sleep” och har därefter varit med som artist 2021 och 2023 och gått till final samtliga gånger. Paul Rey har också rönt stora framgångar som låtskrivare till bland annat “I can’t get enough” med Cazzi Opeia. Paul Rey har utöver Melanie Wehbe, samarbetat med Snoop Dogg, turnerat med Nico & Winz och varit förband till Fifth Harmony.

Arrows

Tillsammans släpper Melanie Wehbe och Paul Rey nu låten "Arrows", som förkroppsligar deras musikaliska briljans och byggar förväntningar på ännu mer magi från denna dynamiska duo i framtiden. Låten är skriven av Melanie Wehbe, Paul Rey, Julie Aagaard och Emil Lei, som också har producerat låten.

"Arrows handlar om rädslan att våga älska och släppa in någon igen och hur man gör allt för att försöka skydda sig från att känna den där smärtan efter att ha förlorat någon. Precis som låten tuggar på förändras även historien och det är ju det vackra med kärlek, att helt plötsligt kommer det någon, när man minst anar det och öppnar upp hjärtat igen." - Melanie Wehbe

"Den här låten betyder väldigt mycket för mig och jag är så glad och peppad över att kunna få släppa den tillsammans med Melanie! Hon är så genuin och varm som person, och helt magisk som artist, låtskrivare och sångerska!" - Paul Rey

"Att få släppa min första duett med en sån grym människa, artist och RÖST känns riktigt fint! Från första tonen sätter Paul känslan och jag är så glad att fler äntligen får höra Arrows som vi knåpade ihop i studion för två år sen. Jag verkligen älskar den här låten!" - Melanie Wehbe

Den 11 februari, kl. 18.30 i TV4 Play och Sjuan, gästar man BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!