Queens

Showen har hittills hyllats flitigt, av såväl publik som recensenter. Nu är det återigen dags för våra svenska rockdrottningar att bjuda landet på det bästa från Queen´s låtskatt! Den 25 februari 2023, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, får vi ett smakprov i BingoLotto!

"Queens"

"Queens" sverigeturné får nypremiär den 1:e mars och nu är det även klart att Queensshowen gästar Robert Wells "Rhapsody In Rock" på Dalhalla i sommar. Med ett nytt grepp har "Queens" respektfullt förpackat några av världens största hits för att hylla legendariska "Queen" lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppens debutskiva.

Queensshowen hade premiär i höstas och har hyllats till skyarna av publiken. Toppbetygen har haglat i media. Nu är Nina Söderquist, Anna Sahlene, Anna-Mia Bonde och Karin Funk redo för nya äventyr med showen!

I showen tar våra ”drottningar” sig an Queen´s mäktiga låtskatt på ett sätt som, utan att tappa sin igenkännlighet, lyfter musiken och uttrycket till oanade höjder. Spontandans och allsång är att vänta!

Nina Söderquist

Nina Söderquist, känd som Sveriges Rockdrottning, vann en huvudroll på Londons West End efter att ha vunnit tv-serien West End Star. Med hundratals gig, rockturnéer och gästspel i Queen-shower har Nina etablerat sig som en välrespekterad artist.

Anna Sahlene

Anna Sahlene har efter sin debut som ”Anna” i ”Alla vi barn i Bullerbyn” har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ”Runaway” 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estninska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

Anna-Mia Bonde

Anna-Mia Bonde är kreativ producent för "Queens" och en erfaren sångerska med över 30 års erfarenhet av show och musikal. Hon har porträtterat Anni-Frid från ABBA och varit grammisnominerad ihop med "The Nightflight Orchestra".

Karin Funk

Karin Funk, utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har gjort framträdande roller i musikaler som Chess och The Phantom of the Opera. Hon är också aktiv som sångerska, konferencier och producent för events och showproduktioner runt om i världen.

Den 25 februari, kl. 18.30 i TV4 Play och Sjuan, gästar man BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!