Scarlet

Tidigare i år gjorde denna tuffa duo ett rejält avtryck i Melodifestivalen med låten Cirkus X. Den 19 maj 2024, klockan 18.30 i Sjuan och TV4 Play, äntrar man BingoLottos scen!

SCARLET 

SCARLET, en svensk metalduo som utgörs av artisterna Scarlet (grundare) och Thirsty, har fått miljontals strömningar, framträtt på ledande rockfestivaler och publicerats i flera av världens inflytelserika rock- och metalmagasin.

Duon har spelats på ett flertal av de största rockradiostationerna i bland annat Skandinavien, USA, Kanada, Tyskland och England. Man har varit förband på Smash Into Pieces Europaturné. Duons uttryck och sound har beskrivits som modernt.

Melodifestivalen 2024

Efter att i flera år varit en framstående akt på den svenska metalscenen, har SCARLET nu tagit klivet in det svenska folkhemmet. I och med sin medverkan i Melodifestivalen nu under våren 2024 har Scarlet och Thirsty både allmänt kända och igenkända.

Låten Circus X har blivit en stor hit i Sverige, men också runt om i Europa och resten av världen.

Den 19 maj 2024, klockan 18.30 i Sjuan och på TV4 Play, gästar man BingoLotto, missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?