Patrik gjorde en ”Grand Slam” i Färgfemman

Patrik och hans sambo brukar alltid köpa lite skraplotter till påsk. Denna påsk valde sambon en FärgFemman Skraplott. Ett beslut man inte skulle ångra.

fick fullt hus i FärgFemman

För det blev braksuccé för Patrik när han spelade FärgFemmans Högvinstspel. Han lyckades vända upp alla fem luckor och kammade därför hem resor för 10 000 kr, hemelektronik för 30 000 kr, smycken och presenter 10 000 kr, mat 5 000 kr och som kronan på verket, en Volkswagen Taigo till ett värde av 299 400 kr. och det var en chockad vinnare efterår.

- Man kan inte sätta ord på detta. Jag har bara vunnit en ny lott tidigare men aldrig så stort som detta tidigare. Bara att vinna en bil, bara det är stort. Att sedan sätta hela Färgfemman är fantastiskt. Jag har en gammal typ veteranbil så den behåller jag den så den nya får bli en familjebil, berättar Patrik.

Sambon valde vinstlotten

Hur kom det sig att du köpte en FärgFemman Skraplott i första läget?

- Till påsk brukar alltid jag och min sambo köpa lite skraplotter. Denna påsken valde min sambi att slå till på en FärgFemman-lott. Och det var ju ett bra val!

Det kan man minst sagt säga! Stort grattis till vinsten säger vi till dig Patrik, och om du också vill testa på att skrapa en FärgFemman Skraplott kan du göra det här!

Tillbaka till vinnare