Bilvinst för Monica!

Daniel fick prata med Monica från Hisings Backa som skulle få vara med om en kväll full av fantastiska vinster. Innan spelet drog i gång kunde vi konstatera att även Monica värnar om föreningslivet och köpte sina lotter från barnbarnet som är aktivt inom det. Superkul tycker vi!

FÖRSTA VALET RESULTERADE I TRESTEGET

Valet i Spelchansen landade på bokstaven A och därmed fick resan fortsätta i Tresteget. Tärningen landade på tre steg vilket resulterade i 20 000 kr i hemelektronik som start för Monika. När det var dags för ännu ett tärningskast blev det två steg till, och där blev vinsten 35 000 kr i resa. En bra början minst sagt.

MONICA SAMMANFATTAR STORVINSTEN

Nu blev det dags för sista snurret och tärningen hamnade på sex steg, och där gömde sig en storvinst – nämligen en bil! Närmare bestämt en Taigo och vilken glädje det medförde. Vinnarens egna ord efter vinsten var omtumlande, fantastiskt och helt otroligt – vi kan inte annat än att hålla med. Stort grattis säger vi till Monica.

Hur kommer det sig att du spelade BingoLotto just denna vecka?
- Vi är prenumeranter så vi får en lott varje vecka, det är på den lotten vi vunnit. Vi stödjer Fixbo innebandyklubb, flickor 11 år. Jag har ett barnbarn som spelar i det laget så vi har stöttat den föreningen i cirka 2 år.

Hur är det i auktionen, så här dagen efter vinsten?
- Det är roligt! Folk har hört av sig och skrivit på Facebook. Släkt, vänner och andra bekanta har meddelat stort grattis.

Ska du använda bilen, eller har du en bil redan?
- Vi vet inte riktigt än, vi har en rätt så ny bil här – 2 år gammal är den. Så vi får se.

Vem eller vilka firar du vinsten med?
- Med min man, min åldrade mamma och mina barn som kollade på TVn.

Kommer du fortsätta spela BingoLotto nu?
- Ja det gör vi ju. Vi fortsätter stödja barnbarnet i det laget, så länge hon spelar innebandy.

Vill du få chansen att bli en lika lycklig vinnare som Monica? Säkra din lott till söndagens BingoLotto i vår lottbutik.