Konfettiregn och lycka i Stegen!

Daniel fick prata med Sandra ifrån Ljusdal och efter att ha konstaterat det bästa med orten, var det dags för Spelchansen. Tillsammans med barnen hade spelaren redan valt bokstaven C, vilket resulterade i Spelmomentet Stegen.

En bra start för spelaren

Som alltid i Stegen börjar man på bokstaven A och denna gång var det "Sport och Fritid 10 000 kr" som gömde sig där. Trots att spelaren inte påstod sig vara en sportig person, kom Sandra och Daniel fram till att fritid inte var helt fel. Nästa val landade på bokstaven C och bakom den luckan var det "Mode och skönhet 15 000 kronor". På den tredje raden valde Sandra bokstaven D, vilket visade sig vara "Mat 15 000kr".

Stegen avslutades på topp

Efter lite mer än halvvägs upp berättade Daniel att det nu finns ett stopp bakom en av bokstäverna, trots det var spelaren lika säker på sina kommande val. Sandra bad Daniel vända på luckan G och där var vinsten "Vinstmagasinet 50 000 kronor", vilket Sandra verkade nöjd över. Det sista beslutet landade på bokstaven K, vilket medförde både konfettiregn och glädjerop i studion, för där gömde sig en bilvinst! Man kan minst sagt säga att det var en lycklig vinnare Daniel vinkade hejdå till.

Hur kommer det sig att du valde och spela BingoLotto just denna söndag?

- Därför att jag har en prenumeration.

Vilken förening stöttar du?

- Ljusdals IF. 

Vad ska du göra för vinsten?

- Äta, åka bil och klä på oss, säger Sandra med ett stort skratt.

Kommer du fortsätta spela BingoLotto? 

- Ja, det lär jag göra.

Vem firar du vinsten med?

- Mest med min närmsta familj, barn och min sambo.

Vi säger ett stort grattis till Sandra och påminner om att säkra din lott till söndagens BingoLotto i vår lottbutik.