Drömmen Blev sann!

Inger från Hyltebruk har varit en trogen BingoLottoprenumerant under många år. Och den 1 april fick hon så äntligen till det då hon vann miljonen på FärgFemman.

Det var en omtumlad men glad vinnare vi nådde efter programmet den 1 april. Att hon precis blivit miljonär hade förmodligen inte riktigt hunnit att sjunka in.
- Det är ju så man vet inte var man ska bli av. Jag har prenumererat i så många år och tänkt ”Tänk om man vann någon gång”, och sedan när man gör det så fattar man ingenting, säger Ingrid till bingolotto.se.

För Ingrid har varit en trogen prenumerant under många år. Och har genom sina barn alltid stöttat handbollsklubben HK Hylte.
- Ja det är fruktansvärt länge. Jag har varit med nästan från början med BingoLotto. Det är en gammal dam du pratar med förstår du. Alla mina barn har tidigare spelat i HK Hylte, så jag har ju prenumererat sedan deras tid.

Vilka firar du med ikväll?
- Min man och min dotter sitter är med mig och är lite chockade, sedan har jag ringt mina andra barn och berättat med.

Har du någon aning om vad du vill göra för vinsten?
- Jag säger som alla andra, att man vill ju gärna resa. Sedan är världen lite orolig just nu så det är svårt att säga vart någonstans.

Men oavsett vad så planerar du att fortsätta att spela BingoLotto?
- Ja naturligtvis, haha!

Vill ta chansen att få drömmen uppfylld på samma sätt som Inger? Ja då kan du ta den direkt och säkra din lott till lördagens BingoLotto i vår lottbutik.

Tillbaka till vinnare