Veteranerna gjorde Peter till storvinnare!

Att Peter från Södertälje skulle spela BingoLotto denna söndagskväll i början av september var egentligen inte alls planerat, men tack vare ostbrist därhemma blev det en tripp till mataffären – och vem satt utanför och sålde bingolotter om inte SSK Veteraner, som Peter köpt lotter av i ett helt decennium?

Den som väntar på något gott…

Peter och hans fru har som sagt länge varit trogna lottkunder till SSK Veteraner – och även denna dag blev det ett köp av varsin bingolott.

”Vi brukar köpa av dem för att de är trevliga. Det har blivit lite av en tradition”, säger Peter.

Den ena bingolotten resulterade i två nya skraplotter. Den andra? Jo minsann, den ledde till att Peter fick spela Tresteget och vann därigenom både resor för 25 000 kr, 15 000 kr att fixa hemma för och sist men inte minst – en splitterny Volkswagen Taigo!

Hur är reaktionen nu såhär efter vinsten, har du hunnit smälta det än?
- Ja, vi har en bil som har lite problem, så det kändes ju kul att vinna en ny bil. Jag blir 60 år i november och har alltid sagt att det vore kul att ha en ny bil någon gång i livet. Jag pendlar 10 mil om dagen så den lär komma väl till pass, det kan jag säga. Det här med att resa, det känns också jättekul. Jag är en sådan människa som aldrig har rest egentligen, vi har varit till London och så, men aldrig Rhodos eller något, så det kan ju också bli något det!

Kommer ni fortsätta spela BingoLotto nu?
- Ja, det kommer vi. Har man spelat sedan Lokets tid så lär man nog fortsätta ändå. Idag vann vi 100 kr igen!

Drömmer du, likt Peter, om att vinna stort? ta chansen varje söndag kl 18.30 i BingoLotto. Dina lotter kan du köpa här!

Tillbaka till vinnare