Mor och dotter delar på miljonen

Årets kanske mest chockade och lyckliga vinnare i BingoLotto hittills? Mor och dotter Kattis och Isabell från Njurunda som kammade hem Miljonen på FärgFemman!

Löste in gamla vinstlotter för att spela tillsammans

En mors och dotters band är starka. Och inte blir dem sämre av att man spelar BingoLotto tillsammans och vinner 1 miljon! Och det får vi tacka mamma Kattis för.

- Ja det var mina vinstlotter från uppesittarkvällen som jag löst ut till nya lotter som v spelade på. Jag sa att vi skulle spela tillsammans på dem och dela på vinsten, berättar mamma Kattis för bingolotto.se.

Och vinst blev det för Isabell fick Bingo ringde in till programmet och fick spela på FärgFemman. Väl där började dem med att vinna sport & Fritid för 5000 kr innan det small till ordentligt och de hittade miljonen.

"Förstår du vilka pengar det är?"

- Det här är helt sjukt. Det är så roligt. Vi kommer inte kunna sova på flera veckor! 1 miljon Förstår du vilka pengar det är, säger Isabell.

Vad planerar ni att göra för vinsten, 500 000 kr vardera?

- Jag ska renovera huset, berättar isabell och mamma fyller i:

- Jag ska nog köpa mig en ny lägenhet.

Stort grattis säger vi till Mor och Dotter, och vill du också få chansen att vinna stort? Säkra din lott till lördagens BingoLotto i vår lottbutik.

Tillbaka till vinnarna