Vann resten av FärgFemman

Årets galnaste bingolottovinst, när FärgFemman ska tömmas. Den gick 2022 till Rebecca från Ekeby som kammade hem vinster till ett värde av 1 387 800 kr!

Mamman köpte nyårslotten

Inredning, kläder, Allt till köket, Resor, Sport och fritid, Mat, smycken, två bilar och 200 000 kr i kontanter, Det var denna vansinniga vinst som Rebecca tog hem på Nyårsafton. Och kanske får hon klappa sin nya fyrfotade vän att det blev just hon som vann.

- Det var faktiskt min mamma som köpte lotten för att vi skulle vara hemma och fira nyår med min nya hundvalp. Så då tänkte vi att vi kan ju lika gärna spela Nyårsbingo när vi ändå är hemma hela familjen.

Vinster för över 1,3 miljoner kronor

Vinster för över 1,3 miljoner kronor kan såklart vara lite svårt att ta in. Och precis så har det varit även i Rebeccas fall.

- Ja, det är lite svårt. Man har fortfarande inte smält det ännu. Många vänner och bekanta har hört av sig och frågat samma sak, men det känns fortfarande overkligt faktiskt.

Delar vinsten med familjen

Rebecca som fortfarande bor hemma med sina föräldrar firade givetvis vinsten tillsammans med dem, och det kommer bli mer än så.

- Den här vinsten kommer väldigt väl till pass och vi kommer såklart att dela på den alla vi i familjen! Och vi kommer också att fortsätta att spela BingoLotto!

Kanske får hundvalpen ät gott ben att tugga på också! Stort grattis säger vi till Rebecca med familj, och du, du vet väl om att FärgFemman spelar vi varje vecka i BingoLotto. Och du kan köpa digitala lotter här.